Persoonlijk

Week 1 in 2022…

Week 1 in het nieuwe jaar zit er op! De drukte van de feestdagen zijn voorbij… en het is het eerst in jaren dat ze rustig waren. De drukte op het werk viel goed mee… het was druk, maar we hebben het al drukker gehad. Ik vrees wel voor de komende weken, de verlaging van de registratierechten zouden weleens voor extra werk kunnen zorgen. 

We hebben ook bericht gekregen voor onze boosterprik… Zoetie 17/01 en ik 18/01. Onze eerste twee prikjes waren Pfizer en nu krijgen we alle twee Moderna. Benieuwd wat dat gaat geven. Van de eerste prikjes heb ik niks van last gehad, een heel klein beetje een stijve arm, maar niet meer dan dat. Ik hoop dat het met het Moderna vaccin ook het geval zal zijn.

We zijn volop bezig met het aftrekken van ons behangpapier in de gang. Alles klaarzetten voor onze schilder, die zou midden januari komen om onze gang op te frissen (behangen en schilderen). Weer iets dat we dan kunnen afvinken van ons to-do-lijstje. Eerlijk gezegd vind ik dat leuke vinkjes… het is toch fijn als alles netjes en proper is.

Voor de rest werden de kerstspulletjes opgeruimd, niet dat het veel is… hier en daar een kleinigheidje. Gingen we gisteren uiteten met onze buurtjes voor ‘onze nieuwjaar’. Heb ik al heel veel afleveringen gezien van Grey’s Anatomy, we hebben sinds kort Prime Video… het is een verslaving, dat kan ook niet anders… zo’n zalige reeks!

Vandaag doen we nog wat verder in onze gang… wordt er wat gelezen…. en terwijl Zoetie naar sport kijkt op tv, ga ik nog wat verder bingewatchen op de tablet 😉 .

Fijne zondag!

10 gedachten over “Week 1 in 2022…

  1. Wat een heerlijk rustige start van het jaar! Ik kreeg vorige week mijn boosterprik en was daar 24u lang echt terug doodziek van. Ik duim keihard dat dat bij jou niet het geval gaat zijn!

  2. Het nieuwe jaar goed ingezet zo te lezen. Veel succes met de boosterprik voor jullie beiden! Zelf kreeg ik ook Moderna na 2x Pfizer. Geen noemenswaardige bijverschijnselen. Éxtra veel water drinken voor èn na, dat heb ik telkens wel gedaan.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.