Persoonlijk

2022 het jaar…

…waarin er reorganisaties zijn op het werk en ik mijn job, die ik al meer dan 16 jaar doe, moet afgeven. Een andere dienst en andere collega’s zullen mijn werk overnemen, wat wil zeggen dat mijn werk volledig wegvalt en ik iets anders zal moeten doen… iets nieuws en ik kijk er wel naar uit. Normaal gezien ging het vorig jaar in voege gaan, maar het is uitgesteld naar 01/03/2022. Nog even afwachten of dit de definitieve datum zal zijn, maar in ieder geval… ooit is het zover… dus laat maar komen, ik zie het volledig zitten.

…waarin sporten hoog op mijn to-do-lijstje zal staan. Lopen, wandelen, fietsen… ik hoop het allemaal zoveel mogelijk te kunnen doen. Momenteel staat lopen het hoogst op mijn lijstje, gewoon omdat het een gemakkelijke sport is om in de winter te doen. Tussen de buien door een kort loopje, of een lange loop als het iets kouder is… echt zalig!
Hopelijk organiseren de wandelclubs terug wat wandelingen, want ik mis die wel. Er zijn veel alternatieven om te gaan wandelen, maar toch… het is zo gemakkelijk om de pijltjes te volgen. Het fietsen houden we voor mooie zonnige dagen… iets om naar uit te kijken.

…waarin ik blijf lezen… met een ‘wil-ik-lezen-lijstje’ op Hebban waarop 593 boeken staan (en er komen er wekelijks bij) moet dat wel lukken. Geen vooropgesteld doel hoeveel boeken, maar gewoon genieten van elk boek dat passeert in mijn handen. 

…waarin we het ons riskeren om meer reisjes te plannen. Zo is ons eerste weekje Frankrijk in juni al geboekt… spannend!! Vliegen zien we nog niet zitten, maar met de auto moet dat toch lukken. Ik hoop dat we nog een weekje in Frankrijk kunnen boeken en enkele uitjes in ons landje zelf. Als de zomer een beetje mee werkt… het mag iets beter zijn dan vorig jaar, vind je ook niet?

2022… wees lief, wees leuk, 
maar vooral… wees (terug) normaal!

13 gedachten over “2022 het jaar…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.