Blog·Persoonlijk

Terugblik april…

Naar mijn gevoel is april voorbij gevlogen… nochtans was het niet zo’n drukke maand. 

Het is zelfs zo dat het in april even nodig was om ons lichaam rust te gunnen. Sinds 1 januari zijn we terug volop begonnen met onze favoriete hobby’s (lopen, wandelen, zwemmen en fietsen voor Zoetie). Een nieuw jaar met nieuwe energie en dit voor enkele keren per week. Een rustperiode was eens nodig. Niet dat we stil gezeten hebben, zeker niet… maar op tijd en stond toch wijselijk besloten om het even kalmer aan te doen. En dan nestelen we ons in de zetel en kijken we Netflix. Momenteel zijn we verknocht aan de serie ‘Shameless’. Een zalige serie! Ook werd er behoorlijk wat gelezen… 15 boeken! 

Net zoals in maart was er een sportief-hoogtepunt… de Antwerp 10 Miles! Wat een belevenis! Een hele toffe loop, heel veel ambiance, de vele supporters… een top evenement! Mijn zus en ik hebben er ten volle van genoten en staan graag volgend jaar opnieuw aan de start.

Voor de rest was het genieten van het zonnetje tussen de (vele) buien door en de wekelijkse sleur (werken-huishouden-hobby’s). Nu kijken we uit naar een mooie, zonnige maand mei! Laat maar komen!

∼ kleine geluksmomentjes ∼
Naar het toneel van onze buurjongen.
(super goed gelachen!)
Onverwachtse BBQ bij vrienden.
Nieuwe bloemetjes gekocht voor in de tuin.
Bloesems… I love it!
Naar de voorstelling van Sven de Leijer.
Etentje met vrienden.

6 gedachten over “Terugblik april…

  1. Soms moet je ook rust gunnen. Je hebt aardig gewandeld. Leuke maand had je gehad. En mooie omgeving te zien. Leuke foto’s. Fijn weekend.

Laat hier een berichtje achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.