Persoonlijk

2 weken vakantie voorbij…

Weken hebben we er naar uitgekeken… uitgekeken naar 4 weken verlof en ondertussen zijn er al 2 weken gepasseerd! 2 fijne weken vakantie natuurlijk, maar het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat.

2 weken waarin we eindelijk eens konden uitslapen… geen wekker om half 6, maar gewoon slapen tot we zelf wakker worden. Uitslapen wil ook zeggen niet op tijd naar bed, maar opblijven zolang we willen (of kunnen πŸ˜‰ ). Tot grote vreugde van de mini-me’s.

Tijdens het verlof is het fijn om tijd te hebben voor die extra’s die in een werkweek net niet lukken… zo gingen we (eindelijk) naar Ikea om 2 bureau’s voor de mini-me’s. Het in elkaar steken kost ook tijd… gelukkig met de Ikeaplannetjes lukt dit heel goed. En het resultaat mag er zijn… ze vinden hun kamer ‘vet cool’.

Naar de bib gaan stond ook op ons planning. Meestal gaan wij snel tijdens onze middagpauze, maar deze keer was er tijd om op het gemakje te slenteren tussen de vele boeken. Wel jammer dat er veel boeken uitgeleend waren.

De vele gezellige middagen/avonden met familie, vrienden, buren, collega’s… zijn zo leuk! We zijn voor het eerst met onze nieuwe buren eens op stap geweest en het was een hele toffe avond.

In verlof zijn wil ook zeggen wat meer vrije tijd om iets te doen wat je graag doet… zo werd er al veel gelezen, keken we terug naar een serie op Netflix (eens je begint is het zo moeilijk om te stoppen), genoten we van het zonnetje in onze tuin, gingen we een paar daagjes weg (Duitsland)… alles chill and relax!

We hebben nog 2 weken te goed… 2 weken genieten!

Advertenties

16 gedachten over “2 weken vakantie voorbij…”

  1. De helft van de vakantie is altijd een keerpunt voor mij. In mijn beleving is dit begin van het einde van de vakantie. Niet zo’n fijn gevoel….
    Maar je hebt nog heel wat tegoed!

  2. Geniet maar verder van de andere helft van je vakantie! Zalig toch!

    Welke serie ben je beginnen kijken op Netflix?
    Ik zou een serie willen starten.. maar ik weet niet welke te kiezen πŸ˜‰

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.