Persoonlijk

Week 35 in 2022…

Maandag… gingen we fietsen. Eerst langs de gynaecoloog, want ik was mijn papier voor mijn mammografie kwijt. Het was een hele mooie fietstocht in en rond Gent met een leuke tussenstop in de stad om iets lekker te eten. ’s Avonds kreeg ik het idee om nog een kleine toer te lopen en gezegd zo gedaan… ik liep een nieuw record op de 5 km (op 26min58sec)… whoohoo! 

Dinsdag… een dag zonder plannen… dus even met de fiets naar de bib… Zoetie voor de krant, ik voor het snuisteren tussen de boeken… daar dan een koffie en warmo choco bij… een heel gezellige ochtend.
’s Middags reden we met de fiets naar de mini-golf… een leuk spelletje, zeker onder een stralend zonnetje. En Zoetie heeft uiteraard gewonnen.

Woensdag… stond er een conditietest gepland. Vorig jaar rond dezelfde tijd deed ik mijn eerste test en ik was benieuwd na een jaar geregeld te sporten hoeveel mijn conditie verbeterd is. En het kan niet beter! 😉

Donderdag… werd ik in het ziekenhuis verwacht voor mijn eerste mammografie. Omdat ik dit jaar 40 geworden ben vind de dokter het belangrijk dat ik dit naast mijn jaarlijks uitstrijkje ook elk jaar doe. Zelf ben ik daar ook voor, je kan niet voorzichtig genoeg zijn. Ik had al wilde verhalen gehoord, maar het viel goed mee. Na de mammografie deden we een kleine wandeling en daarna gingen we iets eten. ’s Middags opnieuw naar de bib… Zoetie heeft de smaak te pakken, hij leest zo graag eens een krant. 

Vrijdag… gingen we een dagje naar Oostende. Eerst gaan ontbijten bij Cappucino en daarna deden we het deel van de graffiti wandeling die we nog niet gedaan hebben. Omdat het maar een kleine toer was, wandelden we nog wat rond… iets drinken bij het Q Beach House, een ijsje… en dan naar huis. Het was echt een schitterende dag! Eens terug thuis kon ik het niet laten om nog een toer te lopen… en zo heb ik nog 14 km gelopen na de 20 km in de beentjes van onze wandeling in Oostende. Mijn benen waren moe! 

Zaterdag… was het een halve dag me-time. Zoetie ging fietsen met zijn papa en ik had veel tijd om naar de opgenomen afleveringen vanThuis te kijken. Ook heb ik wat gelezen, want hoe meer we naar de bib gaan, hoe meer boeken ik meebreng! 

Zondag… vandaag start ik mijn dag met een loopje… en voor de rest van de dag gaan we genieten van een rustige zondag. 

Onze vierde week verlof zit er ook op!
Verlof waar we zo naar uitgekeken hebben!
Veel bewogen, veel gegeten, veel gedronken… maar vooral enorm genoten!
(maandag is ons allerlaatste dag verlof… nog een laatste keer genieten!)

6 gedachten over “Week 35 in 2022…

  1. Wat is jullie vakantie snel gegaan en wat hebben jullie heerlijk veel gedaan! Herkenbaar trouwens, dat je steeds meer moet lezen als je steeds nieuwe boeken haalt. Ook wel lekker;).

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.