Persoonlijk

Week 3 in 2022..

Maandag stond de schilder aan de deur… jeuj!! Afgelopen week heeft hij voorbereidend werk gedaan en volgende week komt hij behangen en schilderen. We hebben iets met groen… onze living is in olijfgroen gecombineerd met licht grijs… voor onze gang hebben een heel licht-grijs-olijf-groen gekozen. Zo benieuwd naar het resultaat! 

Ook kregen we onze boosterprik… wat heel goed meeviel. Ik had al van veel mensen gehoord dat ze heel erg ziek waren, maar naast een stijve arm en een dagje mij iets minder te hebben gevoeld, heb ik er geen last van gehad. Ik voelde het wel aan mijn loopjes, die gingen niet zoals ik wou… maar ja, zo’n inspanningen zijn wellicht niet aan te raden na een prikje.

Ik ging nog eens met de fiets (die ik stiekem al gemist heb) naar het dorp bij de schoonheidsspecialiste (nieuw kleurtje op de nagels… altijd leuk), we gingen ook naar de bib… en met te veel boeken naar huis 😉 , we deden boodschapjes… het huishouden… niet speciaals.

Vandaag geen appelcake in de oven, maar haversmoutkoekjes met noten en een caloriearme cake met blauwe bessen… ik ben geen keukenprinses, verre van… maar ik vind het wel leuk om gemakkelijke receptjes uit te proberen. Ik hoop dat het lekker is… het ziet er alleszins goed uit. 

Fijne zondag!

8 gedachten over “Week 3 in 2022..

  1. En zo zit je voor je ’t weet in een nieuw interieur. Altijd leuk!
    Nieuw kleurtje op de nagels is ook altijd fijn. Bij mij nog wel een winterkleur (anthraciet).
    En die cake ziet er heerlijk uit. Havermoutkoekjes laat ik aan me voorbij gaan. Té gezond.

  2. Dat ziet er idd erg lekker uit zeg! En wat fijn om te lezen dat jij niet ziek bent geweest van die booster. Ik was er 24u helemaal door van de kaart 😦

Laat hier een berichtje achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.