Persoonlijk

Week 45/46 in 2022…

Week 45… was er eentje om in te kaderen. Zondag 6 november namen we het vliegtuig richting Adeje Tenerife. Een vakantie zonder plannen… we zien wel als we daar zijn. En dat is ons heel erg goed bevallen. Het werd min of meer toch een ‘wandelvakantie’… de drang om zoveel mogelijk te zien was te groot! Deze keer deden we wel alles op ons gemakje… wat voor ons al voor de nodige rust zorgde. Hou jullie vast… volgende week volgen onze foto’s! 

Week 46… maandag en dinsdag waren we nog in verlof… wasjes draaien, een beetje bekomen na een super toffe reis en naar vele programma’s kijken die we opgenomen hadden. En vooral… wennen aan het koude en regenachtige weer! Ik heb het zonnetje al heel erg gemist!
Woensdag was een werkdagje… eentje op kantoor om opleiding te krijgen voor mijn nieuwe job. Allee, na vele malen uitstellen zou het nieuwe programma 1 december in voege gaan. Ondertussen is het 5 december geworden en het kan zijn dat het nogmaals uitgesteld wordt. Om de kriebels van te krijgen! Mijn job verdwijnt, ik moet iets anders leren… en ik zie dat volledig zitten, maar iedere keer ik opleiding krijg van mijn nieuwe job, wordt alles uitgesteld… waardoor het meer verloren tijd is, aangezien ik mijn huidige job moet blijven doen en geen tijd heb om de nieuwe job onder de knie te krijgen. Wordt vervolgd! Ook waren het hele drukke werkdagen… gelukkig waren het er maar drie! Het was wel even wennen aan de gewone routine… een mens is dat toch snel gewoon om bediend te worden.

Zaterdag & zondag… we gaan er een rustig weekend van maken. Vandaag even naar de bib en thuis wat klusjes doen, misschien een kleine wandeling in de buurt als de weergoden ons goed gezind zijn (ons glas moet dringend naar de glascontainer) . 
En zondag gaan we brunchen in Troast… één van onze favoriete plekjes. Ik hoop dat er eerst tijd is voor een loopje… het is al 10 dagen geleden dat ik nog eens mijn loopschoenen heb aangetrokken. En ik mis het! 

Fijn weekend!

(O ja… ik zit gigantisch achter met het lezen van blogjes… daar maak ik, van zodra ik even tijd heb, eens werk van)

Advertentie

6 gedachten over “Week 45/46 in 2022…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.