Persoonlijk

Het Veerse Meer ~ Arnemuiden…

Door corona liggen we hier nog met enkele cadeaubonnen (Bongo/Weekenddesk) en ze blijven hier maar liggen. Zo hebben we er deze zomer al enkele gebruikt… leuke uitstapjes, ontbijtjes… leuk leuk! Deze keer was de bon van Weekenddesk aan de beurt, het was eigenlijk van moeten, want die was maar geldig tot 06/11/2022… we waren die een beetje uit het oog verloren.

Vorige week begon de zoektocht en we besloten om naar Zeeland te gaan… naar het Fletcher Hotel Veerse – Het Veerse Meer in Arnemuiden. Inbegrepen in de bon: overnachting, een drie gangen diner en ontbijt. 

En zo vertrokken we vorige week donderdag rond het middaguur naar Arnemuiden. Het was niet echt schitterend weer en er was veel regen voorspeld. Gelukkig viel het weer goed mee, zodat we toch nog even een kleine wandeling konden maken. Na onze wandeling aten we nog een stukje appeltaart met een koffietje… gewoon op het gemakje. 

Nadat we ons even hadden opgefrist gingen we naar het restaurant voor ons drie gangen diner. We zaten nog geen tien minuten en ons voorgerecht was er al. In plaats van elk een voorgerecht kregen we drie voorgerechten om te delen. Ook kregen we drie hoofdgerechten en een mooi gepresenteerd dessertbordje. Het was lekker! Hebben we al beter gegeten… ja zeker… maar het heeft ons gesmaakt. 

Na het eten gingen we terug naar onze kamer en wat bleek… we sliepen boven de bar van het restaurant. Tot één uur ’s nachts hoorden we constant stoelen schuiven over de vloer, ook het geroezemoes werd alsmaar luider en luider… en de mevrouw met de hakken, die bleef maar rondtrappelen… irritant! Wat ik dus wil zeggen is… opnieuw gingen we op hotel en opnieuw hebben we bijna niet geslapen. Wat is dat toch met ons… op hotel gaan is ons precies niet gegund. We hebben het wel even vernoemd aan het onthaal bij het uitchecken. Als we ooit nog eens op hotel gaan zal ik zeker vragen naar een kamer zo ver mogelijk van alles en iedereen!

Na het ontbijt, dat in orde was… reden we terug naar huis… het was kort… het was fijn.

Advertentie

8 gedachten over “Het Veerse Meer ~ Arnemuiden…

  1. Ik vraag altijd en overal een rustige kamer. En ik heb ook altijd en overal oordopjes mee.
    Was de kamer op zich wat fatsoenlijk? We zijn één keer in een Fletcher geweest en een tweede keer komt er zeker niet.

  2. Je hebt inderdaad geen geluk met jullie hotels, het laatste jaar. Als wij ergens boeken vragen we standaard een rustige kamer, want we hebben vroeger al te vaak voorgehad dat we moesten proberen de slaap te vatten middenin de ‘ambiance’…

  3. Ik neem altijd oordopjes mee op hotel. Ofwel zijn de muren van papier, ofwel zit je dicht bij een restaurant of bar, ofwel aan een drukke baan, of soms zijn er luidruchtige buren. Zonder oordopjes kan ik dan gewoonweg niet slapen…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.