Persoonlijk

Week 44 in 2022…

Een weekje verlof dat voorbij gevlogen is!

Maandag… gingen we met de fiets naar Runnerslab. Sinds ik mijn loopschoenen heb, heb ik al een goede 1500 km gelopen. Men zegt dat je normaal gezien een 1000 km kan lopen met een paar loopschoenen. Zelf had ik het niet goed door, tot ik eens goed naar mijn zool keek.. die is enorm afgesleten. Omdat ik heel erg tevreden ben over het merk waar ik nu mee loop, wou ik toch graag opnieuw hetzelfde merk en dat is het ook geworden. Het is een nieuwere versie van oude loopschoenen en ze zitten heel goed. Na Runnerslab reden we door naar de bib om een gereserveerde boek en om de kranten te lezen. 

Dinsdag… moesten de nieuwe loopschoenen uitgetest worden (de drang was te groot) en ze zijn goedgekeurd. Ik voel het verschil enorm! De rest van de dag bleven we gewoon thuis… niksen, relaxen.

Woensdag… gingen we wandelen in de Vlaamse Ardennen. Een hele stevige en pittige wandeling van bijna 29 km… eentje waar ik enorm van genoten heb. Onze wandelschoenen aan op een mooie zonnige dag in een mooie omgeving… het was een hele fijne dag!

Donderdag… gingen we voor een overnachting via Weekenddesk naar Zeeland. Heel jammer van het grijze en natte weer. Gelukkig konden we daar toch even wandelen tussen de buien door. 

Vrijdag… reden we na het ontbijt terug naar huis. Het was opnieuw een grijze, natte dag… geen wandelweer, dan maar naar huis. We reden wel even met de fiets naar het dorp en de bib en zo was er weer een dagje voorbij.

Zaterdag… hadden we afgesproken met vrienden. Een kleine wandeling in de Lembeekse bossen en daarna nog een gezellig babbel in een plaatselijke brasserie. Opnieuw een dagje vol gezelligheid.

Zondag… vandaag vertrekken we voor een weekje naar Tenerife! Maanden geleden geboekt en enorm naar uitgekeken!

Fijne zondag!

Advertentie

7 gedachten over “Week 44 in 2022…

  1. Dat lijkt me dan best spannend, om op nieuwe schoenen te gaan rennen, maar fijn dat ze zijn goedgekeurd. Nu heerlijk een weekje naar de zon. Veel plezier!

  2. Oh, wij zijn net terug van Tenerife :-). Veel plezier daar! Wij vonden de wandeling ‘Barranco del Infierno’ in Adeje heel mooi. Wel ‘maar’ een 6-7 km, maar wel leuk. Op en rond de Teide kan je ook mooi (en stevig!) wandelen :-).

  3. Ik heb dat ook vaak, dat ik pas als ik nieuwe loopschoenen aanheb merk hoe versleten mijn oude wel niet zijn 🙂 En zalig zeg, zo een weekje Tenerife! Geniet er daar van!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.