Persoonlijk

Week 43 in 2022…

Een weekje waarin ik mij wat minder gevoeld heb. Een beetje last van vermoeidheid, slechte nachten. Ik denk dat ik last heb van een herftsdipje. Ik krijg al schrik van de donkere avonden die in het verschiet liggen. We zijn altijd maar bezig (lopen, bootcamp, huishouden, met de fiets overal naar toe…), dus ik denk dat het tijd wordt voor wat meer rust. Gelukkig hebben we leuke vooruitzichten… we zijn in verlof en dit tot en met 15 november. Een weekje thuis vertoeven en een weekje naar warmere oorden… iets waar we enorm naar uitkijken!

Veel was er niet gaande deze week… de gewone dagelijkse routine, niet meer dan dat. We probeerden wel te genieten van het mooie zachte weer… een kleine wandeling, een beetje werken in de tuin, enkele loopjes… ook eentje samen, zo leuk om te doen. En het mag gezegd, ik maakte ook een perentaartje… jammie, zo lekker! 

Zaterdag staat er een wandeling gepland. Ik schreef dit blogje op vrijdag… waar we gaan wandelen, weten we nog niet. Er zijn geen georganiseerde wandelingen in de buurt en het is nog even uitzoeken waar we naartoe kunnen gaan. Het liefst ergens waar we al even niet geweest zijn en vooral, niet te ver met de auto. 

Zondag, vandaag dus… ga ik mijn dag beginnen met een loopje… een vaste gewoonte ondertussen en ’s middags gaan we bij vrienden… een gebakje + koffie… altijd een leuk idee!

Fijne zondag!

Advertentie

5 gedachten over “Week 43 in 2022…

  1. Balen van die herfstdip. Die donkere avonden vind ik ook helemaal niks, maar vanaf vandaag gaat het dan toch gebeuren…
    Ik hoop dat je kunt genieten van je verlof en dat je een beetje kunt bijkomen van alle bezigheden.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.