Persoonlijk

Week 37 in 2022…

Wat een week! Druk druk druk! 

Maandag… werkten we in de tuin. Onkruid uitgetrokken, de borders opgeruimd (blaadjes, takjes verwijderd) en ons gras eens onder handen genomen. Allee gras… het is meer een verbrand grasveld. Ook hebben we nieuw gras gezaaid… door de vele regen komt het gras er wat door, hopelijk komt het terug in orde.

Dinsdag… na het werk besloten we onze keuken/living te schuren. Dat stond al een hele tijd op ons to-do-lijstje, maar door het mooie voorjaar en de zomer hebben we dat altijd uitgesteld. Uiteindelijk is het er dan toch van gekomen en het was nodig. Ook al zie je dat het niet vuil ligt, toch merk je het verschil. Wij hebben een tegel met een heel klein reliëf erin en daar blijft soms eens vuil in vastzitten.

Woensdag… naar het werk om een nieuwe laptop. Samen met nog andere collega’s besloten we om die gezamenlijk te installeren. Alles verliep vlot tot ik niet kon inloggen in onze programma’s. Blijven proberen… tevergeefs… het ging niet. Dan maar terug naar huis om daar eens te proberen. Het ging nog niet… naar de helpdesk gebeld en die heeft dat in vijf minuten opgelost… gelukkig! Dat wou wel zeggen dat ik wel nog véél werk moest inhalen. Tot 18u gewerkt en daarna richting de bootcamp. Het was een leuke les, maar ik vind de HIIT-trainingen toch iets leuker. 

Donderdag… was ik blij dat alles nog werkte op de nieuwe laptop! En ook was de rust wat teruggekeerd, geen plannen… enkel naar de schoonheidsspecialiste en na het op het werk op het gemakje met de fiets naar de bib om de krant te lezen. Leuke me-momentjes.

Vrijdag… was een rustige dag, de ideale start van het weekend! Na het werk… de zetel in, een goed boek, thee en een koekje. Het was er het weer voor… zelfs de kaarsjes mochten niet ontbreken… wat een gezelligheid!

Zaterdag & zondag (dit blogje heb ik gisteren geschreven)… op zaterdag gaan we graag wandelen, maar dat zal van het weer afhangen. Het kriebelt enorm om te wandelen… we waren zo goed bezig. Ik hoop echt dat het even een langere periode droog is, zodat we onze wandelschoenen nog eens kunnen aantrekken. ’s Avonds gaan we naar een voorstelling van Robrecht Vanden Thoren ‘Achteraf niet komen huilen’. We zijn heel erg benieuwd!
Voor zondag zijn er plannen om even naar de stad te gaan met een nicht, maar ook dit is afwachten. Ze wordt vandaag geopereerd aan de elleboog. Hopelijk valt de pijn mee en kunnen we genieten van een gezellig dagje Gent.

En mocht het allemaal anders uitdraaien… dan is dat allemaal niet zo erg.
Het is weekend en wij weten ons altijd wel bezig te houden! 

Fijn weekend!

Advertentie

6 gedachten over “Week 37 in 2022…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.