Persoonlijk

Week 36 in 2022…

Maandag hadden we nog een dagje verlof, eentje waar we volop van genoten hebben. Wij gingen wandelen in Groede… uitwaaien aan zee (eigenlijk was er geen wind en was het drukkend warm). Wandelen, iets gaan eten, verder wandelen, een ijsje… een heel mooie afsluiter. 

En dan… back to reality! Gelukkig dat we de hele week konden thuiswerken, want het is toch altijd eventjes wennen om terug vroeger op te staan. Na een dag of twee is een mens het werken al terug goed gewoon en die vier dagen vlogen zo voorbij.

Naast werken gingen we ook naar de bib… dat wordt hier echt een wekelijks activiteit… Zoetie lezen in de krant/tijdschriften en ik snuisteren tussen de boeken. Het is dan ook leuk om te doen… met de fiets zijn we op 10 minuten in het dorp en zo komen we eens buiten na een lange dag binnen zitten. 

Ook werd er gesport… ik liep 3 keer in de week en we gingen naar de bootcamp in het dorp, georganiseerd door de gemeente. Een gratis les die eigenlijk een beetje in het water viel… ze geraakten niet in de zaal. De lesgever heeft dan maar als improvisatie een HIIT les buiten gegeven… een les die we al kenden, maar wel leuk om nog eens opnieuw te doen. Het enige waar ik niet op gerekend had, was spierpijn! Maar jongens toch! Ik loop zovele kilometers zonder spierpijn en dan na één les kon ik bijna de trap niet meer op en af. Gelukkig was de spierpijn ook snel terug over. 

Voor de rest keek ik samen met ons Obi naar afleveringen van Thuis… bakte ik een appelcake en een rode bessen cake… waren we blij met de regen, maar niet met het onweer (heel veel bliksem en donder). 
Enkel op zaterdag waren we niet zo blij met het regenweer. Onze wandelclub had een wandeling georganiseerd en we waren van plan om 30 km te wandelen en dat is dus in het water gevallen. Echt heel jammer! Gelukkig is Zoetie handig in het maken van wandelingen en hopelijk kunnen we binnenkort eens zo’n lange wandeling doen. Onze zaterdag sloten we wel af met een verjaardagsfeestje bij vrienden… lekkere hapjes, goed gezelschap… het was gezellig! 

Vandaag zondag… na een korte nacht is Zoetie met Schone Vader richting Limburg gereden voor een fietstocht en ik ga er hier samen met ons Obitje een luidagje van maken. Samen luieren in de zetel, boekje lezen, Netflix… we houden ons wel bezig! 

Fijne zondag! 

8 gedachten over “Week 36 in 2022…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.