Persoonlijk

Week 30 in 2022…

Maandag… beloofden ze ons mooi zomerweer dus we besloten om te gaan fietsen, een  tocht van 86 km. Niet onder het beloofde stralend zonnetje, maar eerder onder dreigende wolken en veel wind. Halfweg besloten we onze picknick op te eten… we vonden een gezellig plekje, maar echt genieten was het niet. Het was toch iets te koud om stil te zitten. In ieder geval zijn we droog thuisgekomen. Oef! 

Dinsdag… hebben we onze dag gestart met een loopje (5 km) in ons parkje en omdat er deze keer wel regen was voorspeld besloten we naar de cinema te gaan… naar de film ‘Top Gun’. Wat een mooie, emotionele film! Ik ben heel kritisch als het gaat over ‘cinema-waardige-films’. Awel, ik ben blij dat ik hem in de cinema gezien heb, ik heb zelfs een traantje gelaten… iets wat zelden voorvalt. Voor de geïnteresseerden… wij hebben de avond ervoor naar de eerste Top Gun gekeken en dat is toch een klein beetje een must om mee te zijn met de nieuwe film. 

Woensdag… trokken we onze wandelschoenen aan om te wandelen in de Vlaamse Ardennen. Een stralend zonnetje en een mooi afwisselend parcours van 19 km…. een topdagje!

Donderdag… stond er weer een loopje gepland, deze keer eentje van 12 km. Daarna even naar Ikea en de bloemenwinkel. In Ikea haalden we kaders om onze posters van Zegepraal in te kaderen. Zo liet ik eentje maken van de Marathon van Gent en Zoetie eentje van zijn beklimming op Alpe d’Huez. Een heel mooie herinnering die we opgehangen hebben op onze werkkamer. Onze dag sloten we af met een etentje in restaurant Carpe Diem… lekker eten en goed gezelschap… het was gezellig.

Vrijdag… was het terug fietsdag. Deze keer fietsten we 87,91 km. Een mooie tocht richtig Nederland. Daar is het toch mooi fietsen hé… rustig, tussen de velden. Een super fijne tocht! Wel pijn aan de poep… ik draag nochtans een koersbroek. 

Zaterdag… (ik schreef dit blogje op vrijdag) gaan we opnieuw wandelen… een tocht van ongeveer 20 km. Een ongekend gebied voor ons, dus we zijn heel erg benieuwd! 

Zondag… = rustdag! Na een super-leuke-toffe-actieve week hebben we wel een dagje rust verdiend. 

We hadden een fijne week vakantie!
Komende week een weekje werken en daarna hebben we 4 weekjes verlof.
Leuke vooruitzichten!

Fijne zondag!

8 gedachten over “Week 30 in 2022…

  1. Maandag gingen wij de Tall Ships uitzwaaien, met de fiets door de polder. Mijn man rijdt zonder ondersteuning, die moest nogel trappen hoor!
    Jullie rijden wel veel kilometers hoor. Ik denk niet dat mijn poep dat zou aankunnen.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.