Persoonlijk

Week 29 in 2022…

Het was een korte rustige werkweek. Een week waarin ik langzaam terug wat op adem kon komen. En maar drie werkdagen… dat was zeker goed meegenomen.. vooral omdat we de week nadien een weekje verlof hebben… elf dagen thuis… elf dagen genieten. 

Het was afgelopen week wel wennen aan de warmte, amai seg… wat was dat! En op de warmste dag van het jaar gingen wij padellen. Ons veldje was al even gereserveerd…. gelukkig was het een overdekt veld en was er een licht briesje. Dat neemt niet weg dat het warm was… maar wel leuk om te doen. 

De overige dagen waren ook leuk ingevuld… zo hadden we een fijne middag/avond met collega’s, na een paar spelletjes Kub, waren we uitgenodigd voor een hapje en een drankje… het was super gezellig. 
We deden enkele wandelingen, speelden thuis Yahtzee, keken naar Netflix, ook werd er gelopen, een beetje gelezen, gingen we bij vrienden de visjes eten geven en de plantjes water (ze zijn op reis)… en zo vlogen de dagen voorbij! 

De komende dagen wordt er gelopen, gewandeld, gefietst… we gaan alleen maar dingen doen die we graag doen…. daar dient verlof voor 😉 .

7 gedachten over “Week 29 in 2022…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.