Blog

Week 25 in 2022…

Een werkweek van vijf dagen en dat was even wennen. Vorige week waren het er maar drie! Gelukkig was het iets minder druk… niet zoals vorige week… constant stressen om al het werk gedaan te krijgen. De grote vakantie komt alsmaar dichterbij… voor ons één van de drukste periodes en ieder jaar duim ik dat het wel zal meevallen, wat meestal het geval niet is! Dus hopelijk hebben we dit jaar eens wat meer geluk.

Waar ik dan wel geluk mee had was dat er ondanks de staking van De Lijn, ik deze keer wel met de bus naar het werk kon gaan. Het was wel wennen om terug vooraan op te stappen en ook zonder mondmasker, maar het viel goed mee qua drukte. Ik had wel mijn mondmasker bij mocht het te druk zijn.

Ik had wel wat last van heimwee… heimwee naar onze vakantie in Frankrijk… zeker na het posten van al de blogberichten van onze leuke dagen. Zoveel heimwee dat we al opnieuw een vakantie geboekt hebben in november. Ook hebben we al enkele daagjes geboekt voor een vakantie in eigen land. En Zoetie heeft al enkele fietstochtjes uitgestippeld voor in Frankrijk… dezelfde omgeving waar we dit jaar geweest zijn. Misschien een ideetje voor volgend jaar… wie weet!

Ons weekend is er ééntje uit de duizend… geen plannen. Wat lezen, Netflixen, een wandeling, tea-time met een koekje/gebakje… gewoon doen waar we zin in hebben. 

Fijne zondag!

12 gedachten over “Week 25 in 2022…

  1. Ik kan me dat goed inbeelden dat je heimwee hebt naar die leuke momenten/dagen in Frankrijk. Ik ben nu zelf nog maar een dag terug thuis uit Parijs/Frankrijk én het voelt erg onwennig en unreal aan om terug in “het dagelijkse leven” te staan.

  2. Goed idee om gelijk een volgende vakantie te boeken. Ik kan me voorstellen dat je met al dat terugblikken liefst zelf ook weer terug had gewild. Fijne zondag. Het klinkt heerlijk, zo zonder verplichtingen.

      1. Hmmm, ik betwijfel of de nadruk leggen op hoelang iemand nog moet werken, wél zo positief werkt 😉

  3. Heimwee naar de vakantie, dat kan ik me nog goed voorstellen hoe dat voelde. Maar je hebt al een nieuwe vakantie geboekt. Iets om naar uit te kijken!

  4. Ik snap je helemaal. Ook bij ons op het werk is de zomer doorgaans druk, lastig en heel stresserend. Ik neem nu volop snipperdagen in de hoop wat opgeladen te zijn tegen dan. Goed idee om al een nieuwe vakantie te boeken, dan heb je toch iets om naar uit te kijken.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.