Blog

Week 24 in 2022…

Een korte werkweek met drie werkdagen… maar die wel voor vijf geteld hebben. 

Maandag hadden we nog een dagje verlof… nog wat nagenieten van een hele fijne reis in de Franse Alpen, maar vooral om nog wat huishoudelijke taakjes te doen en om boodschapjes te gaan. Onze diepvries was volledig leeg! Dinsdag hoefden we ook nog niet te werken, dan hadden we teambuilding in Oostende. Een fijne zonnige dag waarin we een stadspel gespeeld hebben en daarna genoten hebben van een lekkere lunch met een ijsje. En als afsluiter gingen we nog met enkele collega’s iets gaan drinken in een strandbar. 

Woensdag… werkdag nummer één… en wat voor één!!! Er moest nog werk ingehaald worden van maandag, daarnaast het werk van dinsdag en ja… er was ook nog het werk dat woensdag binnengekomen was. Het was chaotisch!! Vooral omdat ik uit verlof kwam en niet goed wist wat er nog allemaal te verwerken viel. Eerst alles goed bekijken, nagekeken en gecontroleerd en dan kon mijn werkdag eindelijk beginnen. Ik ben begonnen om 8u en heb doorgewerkt tot 18u om zoveel mogelijk gedaan te krijgen. Het is eigenlijk zo… ik kan er niet tegen dat er ‘achterstand’ is. Ik ben graag bij met mijn werk en ik dacht… op woensdag de korte pijn, zodat donderdag en vrijdag iets rustiger zijn. Wat het geval was… ook op donderdag heb ik door moeten werken, maar niet zo lang als op woensdag en op vrijdag had ik eindelijk het gevoel dat ik met alles bij was… en dat ik op tijd kon stoppen met werken.

Ons weekend hebben we gestart met een aperitief en bbq bij kameraden… heel onverwachts en zo lief van hen! Zaterdagochtend ben ik naar een bloemenwinkel gereden om hen te bedanken… een kleine verrassing hadden ze zeker verdiend! En ze waren er heel blij mee! 
Voor de rest was onze zaterdag heel rustig… geen loopje of wandeling voor mij.  Ik had heel veel last van hooikoorts en de pilletjes van hooikoorts zorgen ervoor dat ik mij zo moe voel en daar dan de warmte bij, niet het ideale  sportweer voor mij. Liever wat luieren met een goed boek in de tuin.

Ik hoop dat het morgenvroeg (vandaag dus… zondag) wel aangenaam loopweer is, zodat ik nog een toertje kan lopen voor we naar een optreden van Willy Sommers gaan. Schone Moeder en Schone Vader zijn superfans en hij komt hier in het Ontmoetingscenter… en dan hebben ze graag dat we eens meegaan. Ook onze lieve buurtjes gaan mee… dat wordt een hele leuke middag.

Geniet van jullie zondag!

11 gedachten over “Week 24 in 2022…

 1. Die werkdagen klinken behoorlijk intensief. Wel fijn dat je uiteindelijk het gevoel hebt dat je weer ‘bij’ bent. Ben benieuwd of je vanmorgen nog buiten bent (geweest). Hier regent het keihard, maar wie weet is het bij jullie beter;).

 2. Vandaag schenkt de natuur ons een gratis douche, voor velen allicht een aangename afwisseling (als het niet te lang duurt).
  Heftig, die drie dagen op je werk! Doen mij denken aan lang vervlogen tijden.

 3. Amai, best lastig om meteen grote achterstand te hebben als je eens verlof neemt… Gelukkig kon je daarna genieten van de zon en een goed boek. De pollen zijn blijkbaar erger dan ooit, dus niet verwonderlijk dat jij het ook hard voelt. Lastig he

 4. Lange dagen maken, werk inhalen, zelfs werk mee naar huis nemen. Voor mij heel lang geleden. En dat laatste, ik zou het nooit meer doen.
  Ik hoop dat je inzet gewaardeerd wordt.

 5. Het was ook wel heel erg heet zaterdag, ik denk dat je de juiste keuze maakte.
  Mjah, en wat het werk betreft: neem je tijd om die ‘achterstand’ in te halen, anders zijn in no-time die batterijen die je tijdens de vakantie oplaadde weer helemaal leeg.
  Maar op hopelijk kon je die dan wél weer een beetje opladen bij de Willy deze namiddag, lijkt mij inderdaad ook erg leuk!

 6. Zo herkenbaar wat je schrijft over je werk, ik ben ook in zo’n baanbestaan beland en weet niet wat ik er nu echt van moet vinden, dagen van vroeg tot laat en dat de mailbox dan nog vol staat… Heerlijk dat je in ieder geval geniet van het vrij zijn en weer op kunt laden.

 7. Drukke week zo te lezen 🙂
  Ik ben blij dat ik ook nu geen last van pollen heb en de pilletjes tegen de allergie in de schuif kan laten zitten.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.