Persoonlijk

Week 18 in 2022…

Het was een beetje een chaotische week met veel afspraken, onverwachte gebeurtenissen, werkjes in de tuin,  kleine zorgen, slechte nachten, hoofpijn… maar ook een week dat heel erg snel voorbij gevlogen is. 

Maandag was een rustdagje… wat we zeker verdiend hadden na een sportief weekend. Op dinsdag konden we de uitslagen raadplegen van onze loop en we staan op plaats 39 van de 58 deelnemende teams, wetende dat de meeste teams uit 3 of 4 personen bestonden en dat de meesten deelnemers in een loopclub zitten. Goed gedaan van ons! 

In de tuin hebben we ook nog eens ons best gedaan… onkruid vergaat niet, jammer genoeg! Ik ben wel blij dat het woensdagnacht nog eens geregend heeft, want alles staat zo droog. Het zal de natuur deugd gedaan hebben. We geven de bloemetjes op tijd water, maar een regenbui is toch net iets anders. 

Deze week gingen we op vrijdag naar het werk, omdat ik een opleiding moet volgen… en ik moet zeggen dat de ‘nieuwe job’ die ik wellicht in oktober zal moeten doen mij wel bevalt. Wat ik dan wel niet gemist heb, is de bus nemen op vrijdag naar huis… amai zeg! Zo een drukte en warm! En ook al heb je een mondmasker op… al die (stinkende) geuren!! Ik was blij dat ik kon uitstappen!

Zaterdag werd een rustig dagje… mijn lichaam had het nodig. Op het gemakje kijken naar enkele opgenomen ‘Thuis’-afleveringen, een beetje lezen, genieten in de tuin, een kleine wandeling… 

En vandaag worden de mama’s in de kijker gezet… en terecht! 😉
Fijne zondag!

7 gedachten over “Week 18 in 2022…

  1. Een regenbuitje is mijn tuin ook wel aan toe. Gisteren dacht ik het heel even, maar nee, het bleef bij een paar druppels. Dus ja, dan maar weer zelf met de gieter aan de gang.
    Fijne zondag!

  2. Ik nam onlangs nog eens de tram en schrok er toch ook weer van. Zo stinken! En er stapten dan passagiers op die niet zo fris roken, geen mondmasker droegen,… En dan begon een of ander gek te roepen voor heel de tram over oorlog en de ondergang van de wereld… Ik ben drie haltes te vroeg afgestapt en te voet gegaan…

  3. Hier zijn er op een nacht drie druppels gevallen en dat was het. Het is kurkdroog! En dan nog zijn er zotten die een vuurtje gaan stoken op de heide.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.