Blog

Week 17 in 2022…

Al week 17 in 2022… en tevens een nieuwe maand. 

Dat wil zeggen… verse centjes om uit te geven… wat tegenwoordig heel goed lukt met al de rekeningen die we moeten betalen. De eerste maanden van het jaar zijn de duurste… allerlei verzekeringen/hospitalisatie/mutualiteit/autobelasting/onderhoud auto… een hele boterham als je het allemaal optelt! Maar kijk nog enkele facturen en we zijn er vanaf voor de rest van het jaar. 

Veel valt er niet te vertellen… wel werd het eventjes spannend op zondag. Er ging iemand komen tussen 11u en 12u om de zonnepanelen aan te sluiten… het werd 11u… 12u… 13u… 14u… en dan kon ik mij niet meer houden en heb ik hem gebeld. Ik was al blij dat hij opnam… hij ging er zijn binnen 7 minuten, hij had vertraging. Ik weet dat die mannen onder hoge druk staan en dat het eens kan uitlopen, maar laat dan toch iets weten! We hadden bewust geen plannen gemaakt, maar toch… zo zitten wachten en blijven wachten is ook ambetant. Hij heeft alles aangesloten en alles werkt zoals het hoort… jeuj!

Vandaag is het vrijdag… opnieuw een op voorhand geschreven blogje, want het weekend wordt druk! Sportief druk! Vrijdagavond ga ik voor het eerst padel spelen. Een hype tot en met! Zoetie speelt dit al enkele maanden elke week en hij vindt het super tof! Hij heeft mij kunnen overtuigen om ook eens mee te doen. Ik ben benieuwd of ik het ook zo leuk ga vinden.

Zaterdag staat er een wandeling gepland in Destelbergen samen met de zus en gaan we 30 km wandelen. Zij doet mee aan de Dodentocht en moet geregeld lange wandelingen maken en ik dacht: ik wandel even mee… maar ik had niet gedacht dat we zo een lange wandeling gingen maken. Gelukkig is het een uitgepijlde wandeling en voelen we dat het niet meer gaat kunnen we (hopelijk!) een kortere wandeling maken. We zien wel.

Vandaag doen we (Zoetie en ik) mee met Evergem Loopt… een loopevenement van 20 km en aangezien we met z’n tweetjes zijn zullen we elk 10 km moeten lopen. We hopen dat we elkaar om de 5 km mogen afwisselen in plaats van 10 km aan één stuk lopen. Dan kan Zoetie mijn tijd goedmaken als ik iets trager loop 😉 .

En maandag wordt een rustdag… dat weet ik nu al!
Fijne zondag!

Advertentie

6 gedachten over “Week 17 in 2022…

 1. Dat wachten op stielmannen kan vreselijk zijn. Laatst had ik zo iemand die ging komen tussen negen uur ’s morgens en zes uur ’s namiddags. Ik heb dan maar geveinsd dat de namiddag niet ging lukken, dat ik om elf uur naar een vergadering moest. Plots lukte het te komen ‘eerste werk om negen uur’…

  Wat een sportiviteit zeg! Dikke chapeau

 2. Leuk, zo’n evenement waarbij je elkaar mag afwisselen. Ik zou ook willen dat mensen iets laten weten als ze zoveel later komen dan afgesproken. Dat is toch een kleine moeite?
  De rekeningen zijn heel herkenbaar. Ik kreeg er gisteren nog één voor gemeentelijke belastingen en deze maand krijgt de auto zijn onderhoudsbeurt en dan is het voor de rest van het jaar (als het goed is, moet er niet iets kapot gaan;)) weer klaar met de grote uitgaven.

 3. ’t Is niet te geloven hoeveel er moet betaald worden…
  Blij dat ’t in orde is met je zonnepanelen!
  Sportief als je bent…, weer heel wat uitdagingen!
  Lie(f)s.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.