Persoonlijk

Week 16 in 2022…

Na een schitterende maandag, eigenlijk na een schitterend weekend… was het maar een korte werkweek. Wat wij zeker niet erg vinden, maar het doet meer en meer verlangen naar nog meer schitterende dagen. Nog een maandje geduld en dan hebben we een weekje verlof. 

Over het weer mogen we zeker niet klagen… ik heb er al van genoten! Onze lounge staat terug op zijn plaats, de bloemetjes zijn gepland… één en al gezelligheid… een beetje vakantie in eigen tuin. Ik kan daar echt van genieten.

Voor de rest was het een gewone week… niks speciaals. Een dagje naar het werk, de andere dagen thuiswerk, gaan lopen, met de fiets naar de bib, in de tuin lezen, beetje tv kijken, op zaterdag een wandeling…

Vandaag komt er iemand om de zonnepanelen aan te sluiten… voor de meneer aan de telefoon geen probleem om op zondag te komen… hij werkt 7 op 7. Toen de verkoper van de zonnepanelen in februari langskwam zei die al dat het heel druk was, drukker dan anders… en wij vermoeden met de hoge energieprijzen dat er nog veel mensen beslissen om zonnepanelen/batterijen te plaatsen. 

Dat wil dus zeggen dat het voor ons een hele rustige zondag wordt, aangezien hij rond de middag komt. Ondertussen een beetje lezen in de tuin onder een stralend zonnetje met een drankje en een hapje… ik zie dat volledig zitten!

Fijne zondag!

10 gedachten over “Week 16 in 2022…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.