Persoonlijk

Week 2 in 2022…

Een weekje waarin we onze deuren boven afgeschuurd hebben en die ik geverfd heb. We hadden nog wat verf over van onze badkamerdeur… en mijn ongeduld kwam even naar boven en ik dacht: waarom gebruik ik die verf niet om onze deuren even op te frissen… zo gezegd zo gedaan.
Maandag hebben we de deuren mooi afgeschuurd, Zoetie heeft alles mooi afgeplakt en ik heb de deuren geverfd. Niet dat ik daar veel ervaring mee heb, maar ik wou het proberen en het resultaat mag er zijn. Na 3 lagen ben ik nog niet helemaal tevreden (van een donkere kleur naar een lichtere kleur)… maar de verf is op! Als onze schilder komt (hij laat zich momenteel niet horen, we zullen hem nog eens moeten contacteren) ga ik vragen om nog een keteltje verf mee te brengen, zodat de deuren nog een laagje krijgen en dat ik verder kan doen met de trap en de trapleuning. Leuk leuk! 

Voor de rest niks speciaals… we gingen op dinsdag een dagje naar het werk en blijkbaar was er iemand aanwezig die positief was… een zeker K. Iemand waar ik nog nooit van gehoord heb, dus gelukkig ook geen risicocontact. 
Onze buurvrouw had twee dagen op rij een negatieve zelftest en dan eentje positief op de derde dag. Ik vraag mij dan af, op welke dag doe je dan best een test? Ze voelde zich al twee dagen grieperig en pas op dag drie weet je dat je besmet bent.

Op sportief vlak werd er drie keer gelopen… goed voor een totaal van 24 km en gingen we 10 km wandelen op zaterdag… we zijn goed bezig!

Ook kreeg ik een melding dat ik volgende week naar de bib moet, maar met alle bezigheden (verven, lopen, werken) werd er niet veel gelezen… dus heb ik de afgelopen dagen een inhaalmanoeuvre moeten doen. Gelukkig waren het twee goede boeken, die lezen ook zoveel vlotter, omdat je zo benieuwd bent naar het einde. 

Zondag is voor ons een lui-lekker-dagje en als je naar buiten kijkt is het momenteel het ideale weer om te luieren. Wat tv kijken, lezen, straks een appeltaartje maken… we weten wat doen. 

Fijne zondag!

13 gedachten over “Week 2 in 2022…

  1. Verven kan inderdaad wel leuk zijn, zolang het niet te veel is. Maar wel altijd fijn als je ’t resultaat ziet. Afplakken is hier ook voor de wederhelft, daar ben ik veel te ongeduldig voor want dat moet ‘pietje juste’ gedaan worden.

  2. Dat met die zelftest is wel ingewikkeld ja. Ik zou geloof ik ook na een negatieve test niet elke dag weer testen. Want ja, dan heb je toch blijkbaar een ander virusje?
    Leuk om de deuren te verven. Ik hoop dat de schilder nog kan zorgen voor wat extra verf;).

  3. Mijn mama was ook pas na een paar dagen positief op de zelftest. Ik weet ook niet echt wat nu het beste is met die zelftesten, je kan er toch moeilijk elke dag eentje doen?

  4. Ah appeltaart! Lekker! En het verhaal van de schilder die zich niet laat horen… hier is dat de loodgieter, die telkens ik bel mij verzekert dat we nog op zijn lijstje staan. Alleen blijven we daar blijkbaar gewoon opstaan. Zucht.

  5. Aaah die zelftesten. Intussen al zoveel mensen in mijn omgeving die een negatieve zelftest hadden en dan een paar dagen later toch positief waren. Ik zou het intussen ook niet meer weten wanneer je dan nu eigenlijk het beste test.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.