Persoonlijk

2021 het jaar…

…waarin thuiswerk de regel bleef. Onze bubbels werden afgeschaft en in de plaats kwam een vrijwillige terugkeer naar het werk. Wij gaan elke dinsdag naar het werk. Voor ons is dit ideaal… terug wat contact met enkele collega’s, terug een beetje routine, ook een andere omgeving doet eens deugd én… we kunnen terug warm eten in onze refter. Een dagje niet koken en geen afwas 😉 .

…waarin het lopen (in totaal 660km) mijn ideale uitlaatklep geworden is. Het gaat zo goed dat ik enkele vooropgestelde doelen gelopen heb… mijn snelste 5 km (27m06), mijn snelste 10 km (58min04) én op 27 december (mijn laatste loopje in 2021) mijn eerste 10 Miles 🙂 ! Nooit gedacht dat ik zo kon genieten van het lopen… het is een verslaving!

…waarin ik een record aantal boeken gelezen heb… 159!! Ik verschiet er zelf van. Sinds ik naar de bib in het dorp ga en ook e-books kan lenen is het aanbod van boeken zo uitgebreid dat er altijd wel een boek is die ik heel erg graag wil lezen. Ook het thuiswerk zorgt ervoor dat er meer tijd is om te lezen, er zoveel meer vrije tijd.

…waarin we zo vaak mogelijk gingen wandelen (in totaal 715km). Wat ons tot op een bepaald moment goed lukte, maar dan ineens kwamen er andere verplichtingen. Op de momenten dat we wel tijd hadden om te wandelen zat het weer niet mee (heel veel regen) of werden de georganiseerde wandelingen geannuleerd.  

…waarin ik mijn beste aankoop ooit gedaan heb… mijn elektrische fiets! Na veel wikken en wegen is het er dan toch van gekomen en ik heb er al 1500 km plezier aan beleefd. Of het nu een lange tocht is, of voor de kleinere hier in de omtrek… het is zalig fietsen! En het zorgt er ook voor dat de auto op stal blijft staan… een win-win-situatie.

…waarin corona ons bleef achtervolgen. Op reis gaan? Niet op reis gaan? Rode zone? Groene zone? Wij zijn heel voorzichtig geweest en hebben daar stiekem toch wel een beetje spijt van. Als je zelf voorzichtig bent, is het doenbaar om zoveel mogelijk te genieten van fijne uitstapjes, weekendjes weg, etentjes… Iets dat we zeker meenemen naar volgend jaar!

Dit was het voor 2021… ik zie jullie graag volgend jaar terug!
Een fijn 2022!

13 gedachten over “2021 het jaar…

  1. Fantastische sportieve prestaties heb je neergezet. Proficiat!
    Uitstapjes, weekendjes weg, etentjes… blij dat we dat gedaan hebben. Er eens tussenuit doet zo’n deugd.
    Het allerbeste voor 2022.

  2. Eigenlijk best een leuk jaar voor jullie. Stiekem ben ik een beetje jaloers dat ik dit ‘thuiswerk’ nooit heb mee mogen maken.
    Het reizen hebben we wél meegenomen het voorbije jaar. In alle veiligheid, net zoals we het thuis zouden hebben gedaan.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.