Persoonlijk

Euforisch!

Ik weet het, ik ben hier weer met mijn loopprestaties… sorry! Maar ik sta na ieder loopje versteld van mezelf hoe goed het gaat. Mocht je mij twee jaar geleden gezegd hebben: in 2021 ga je met veel plezier lopen… ik had je echt voor zot verklaard! No way dat ik lopen iets leuks zou vinden. En kijk… vandaag heb ik mijn snelste 10km gelopen in minder dan een uur! Het was echt afzien op het einde, maar opgeven… nee nee, blijven gaan!

Het is niet te geloven hoeveel beter mijn conditie is sinds ik de raad opgevolgd heb na mijn Start to Run conditietest. Een aantal kilo’s minder, een VO2max die van 33 naar 43 is gegaan, lange loopjes zijn geen probleem meer en ik loop alsmaar sneller en sneller… en dit op vier maanden tijd… super tevreden op mezelf! 

Het was een doel om ooit 5km te lopen binnen het half uur en om ooit 10km te lopen binnen het uur… voila: doelen √ check / √ check! Mijn volgend doel is de Ten Miles, ik was voor ons verlof begonnen met een schema, maar ja… veel andere plannen zorgden ervoor dat er niet veel gelopen werd. Na ons verlof wou ik terug het ritme krijgen van regelmatig lopen (toch zeker drie keer per week), wat ondertussen al goed lukt. 

In februari word ik 40 jaar… tegen dan moet ik die Ten Miles toch eens gelopen hebben… dat moet lukken!

10 gedachten over “Euforisch!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.