Persoonlijk

Oktober-drukte!

Oktober was druk… veel etentjes, date-wandelingen, uitstapjes, familiebezoekjes… gezellig druk, maar toch ben ik blij dat we eventjes op adem konden komen. Het is net alsof iedereen de verloren coronatijd wil inhalen. Pas op, ik merk dit aan mezelf ook.. het is leuk om terug een gevulde agenda te hebben, maar in oktober stond elk weekend wel iets gepland en op een gegeven moment was het TE. Tussendoor werd er ook nog gewerkt in de badkamer (die af is… jeuj!!! foto’s volgen nog), na de werken de grote opkuis… het was druk, druk, druk!

De twee weken verlof kwamen als geroepen! Vorige week werden onze batterijen opgeladen en deze week hebben we al veel leuke uitstapjes gedaan. Ook heb ik terug een beetje routine gevonden in mijn loopjes. Nu het kouder is ’s ochtends gaan de loopjes vanzelf, voor mij het ideale loopweer.
We zijn zelfs gaan wandelen (ook al weken geleden) en we gaan nog meer wandelen deze week. Het is fijn om terug tijd te hebben voor de dingen die we graag doen. Dat hebben we toch een beetje gemist. 

In november en december staan hier en daar ook al leuke uitjes en etentjes gepland, maar we gaan het niet zo druk maken als in oktober, zeker met de komende feestdagen. Ik hoop stiekem dat we die terug iets normaler kunnen vieren. We zien wel!

6 gedachten over “Oktober-drukte!

  1. Heerlijk dat de badkamer af is. Ik ben heel benieuwd!
    Wel herkenbaar dat er een soort inhaalslag gaande is na alle maatregelen. Maar ik merk net als jij dat ik (juist) daardoor ook weer behoefte heb aan rust.

  2. Ik had en heb inderdaad ook het gevoel dat iedereen alles van voor corona in sneltempo wil inhalen. En dus besloten wij hier ook om wat meer op de rem te gaan staan en het niet meer zo druk te laten worden als in september & oktober.

    Wat goed trouwens zeg dat je loopjes opnieuw goed gaan & dat je terug een ritme gevonden hebt daarvoor 🙂

  3. In september en oktober was het bij ons ook gigantisch druk, in oktober was het bij momenten echt teveel en liep mijn emmer over. De komende weken worden gelukkig rustiger, er staat plots bijna niets meer op de agenda. Op het werkt regent het wel nog altijd teambuildings en etentjes, recepties e.d., maar ik doe niet aan alles mee, al was het maar omdat het mij op dit moment ook niet zo verstandig lijkt. Als ik mijn contacten moet beperken, zie ik liever vrienden en familie dan collega’s ;-).

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.