Persoonlijk

Lui-lees-loop-vakantie!

We zijn sinds vrijdag in verlof en dit tot en met 15 november. Veel plannen zijn er niet… gewoon op het gemakje doen waar we zin in hebben.

Zo zijn we al veel inkopen gaan doen voor onze nieuwe badkamer (nieuwe handdoeken, nieuwe badmatten, nieuw doucherek enz…) die bijna af is. Nog wat kleinigheden en een lavabokraan, die maar niet geleverd geraakt. Daarna is het even wachten op de schilder/behanger, wat niet zo dringend is.
Het is niet te geloven hoeveel klusjes er al vertragingen hebben door corona, of is het een gemakkelijk excuus geworden? In ieder geval zijn we blij dat het bij ons alleen de badkamer is, we hebben al verhalen gehoord van mensen die bouwen of renoveren en voor hen schuiven er vele werken meer en meer op en wordt alles ook duurder en duurder.

Ook stonden we de afgelopen dagen even stil bij de geliefden die er niet meer zijn. En op dit moment meer dan anders. Vorige week is een buurvrouw (49) onverwachts overleden… een gebeurtenis die ons eventjes terug met de beide voetjes op de grond zet, ook een gebeurtenis dat zegt: geniet ten volle van elke dag!

Veel lezen, een kleine wandeling, samen naar series/films kijken, tussendoor een loopje, het thuis gezellig maken met kaarsjes, een thee met een koekje… we kunnen ons wel vinden in zo’n lui-lees-loop-weekje-vakantie. Het doet zelfs deugd om geen plannen te hebben.

Volgende week mag het iets actiever en hebben we al een paar leuke uitstapjes in gedachten. Vooral volgende week zondag wordt het spannend, dan doen we voor het eerst mee aan loopevenement, de St Niklaasrun en we gaan voor de 10km… spannend! Maar dat is voor volgende week… have a nice day!

8 gedachten over “Lui-lees-loop-vakantie!

  1. Poe, confronterende berichten zo over je buurvrouw. Sterkte hoor.

    Ben erg benieuwd naar de badkamer. Heb toevallig vandaag een afspraak met een badkamerbedrijf gemaakt. Kunnen er pas op 15 januari heen!

  2. Mijn deelneming met dit droevige nieuws over jullie buurvrouw 😦 En veel succes ook zeg met die 10km, je gaat dat geweldig goed doen! Geniet nog van de rest van de vakantie!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.