Persoonlijk

Het leven zoals het is…

Veel valt er eigenlijk niet te vertellen… we werken nog steeds thuis, de werken in de badkamer zijn nog steeds bezig en voor de rest zijn gaat ons leventje gewoon zijn gangetje. Niks speciaals! 

De werken in onze badkamer gaan langzaam vooruit. Er is meer werk dan verwacht, omdat de muren niet recht zijn en dan moet er meer gemeten en geslepen worden. De vloer is volledig gelegd, drie van de vier muren zijn volledig betegeld, de douche staat er deels… beetje bij beetje komt dat wel goed. Er is nog veel voegwerk en dan het installeren van wc, bad en badkamermeubel… dat zal ook nog iets zijn, het is een groot meubel.

Deze week hebben we ook al het vuil weggedaan naar het containerpark, het was nodig! Amai, renoveren brengt ook veel vuil met zich mee. 
Boven zijn we onze kamers aan het herinrichten… aangezien we het meest van onze tijd thuis zullen werken in de toekomst gaan we boven een bureauruimte maken. Nu werken wij nog steeds in onze living… elke dag de laptop opzetten, wegzetten… het is een heel gedoe. Ook de stoelen waarop wij zitten zijn niet gemaakt om een hele dag op te zitten… gevolg: enorm veel nek/hoofdpijn.

Het wordt wat schuiven en verzetten… ook hebben we twee ergonomische bureaustoelen gekocht, zodat we geen kwaaltjes meer hebben. Het zal wel even wennen zijn om boven te zitten, nu zien we onze buurtjes af en toe passeren en zwaaien we eens, dat zal dan niet meer gaan. Maar we zien het volledig zitten, eindelijk een plekje om werk en privé gescheiden te houden.

Een nieuwe badkamer en een nieuwe werkplek… klinkt leuk!
Wel nog even geduld hebben 😉 .

Fijn weekend!

11 gedachten over “Het leven zoals het is…

  1. Goed idee om een ‘kantoor’ thuis te maken. Het lijkt mij ook wel heel prettig als je op die manier toch een beetje ‘naar je werk gaat’ en daarna lekker in de living kunt ontspannen.

  2. Fijn dat jullie nu een afgescheiden werkplek zullen hebben, dat brengt toch ook een zekere rust, dat werk en vrije tijd toch een beetje van elkaar gescheiden zijn, ook fysiek.

  3. Een aparte werkplek in huis lijkt me praktisch. Zo kunnen jullie privé en werk toch een beetje gescheiden houden. Die badkamer wordt zeker en vast top.

  4. Gaat tof zijn die werkplek 🙂 Hier hebben we er één in Zoons kamer, maar in de praktijk werk ik nog regelmatig aan de keukentafel ook en dat is inderdaad moordend voor de rug… En de badkamer schiet ook flink op, mooi, goeie moed voor de laatste loodjes!

  5. Dat zijn inderdaad leuke vooruitzichten! Eenmaal onze bureau geschilderd gaat zijn (hopelijk eind dit jaar!) wil ik die ook graag nog wat meer inrichten als gezellige werkplek 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.