Persoonlijk

Herfstdipje…

Ik voel mij moe… heel moe! Geen idee vanwaar het komt… ofwel zit er iets te broeden, ofwel is hem met het vallen van de bladeren… maar in ieder geval, verder dan mijne zetel ben ik deze week nog niet gekomen.

Nochtans was er vorige week nog niks aan de hand… 3 keer gaan lopen, wandelen, met de fiets overal naartoe. Het is echt op mij gesmeten uit het niks. 

Iedere keer ik wakker wordt, is dat met zo een kop van: oh, ik wil blijven liggen. Het is niet dat ik te laat ga slapen, want de laatste drie dagen lag ik om kwart na 9 al te ronken, zelfs lezen voor het slapen gaan was een hele opgave. 

Ik vind het ook heel erg wennen aan de koude en de wind…. brrrr! Ook ‘snachts… vorige nacht heb ik met mijne peignoir geslapen. Het gaat niet lang meer duren of ik leg ons flanellen dekens terug op ons bedje… lekker zacht en warm (niks voor Zoetie, veel te warm, tenzij het echt vriest buiten).

Ik blijf vandaag gezellig binnen, onder een warm dekentje met een theetje en misschien wel een taartje. Niet dat we iets kunnen doen, er wordt terug wat gewerkt in onze badkamer. Ik begin onze lange wandelingen op zaterdag toch wel een beetje te missen… nog even geduld, de werken maken veel vooruitgang wat ook wel leuk is. Zondag zijn er verplichtingen, maar ik hoop dat  volgende week een betere week is qua vermoeidheid en eentje met wat meer beweging.

Fijn weekend!

 

12 gedachten over “Herfstdipje…

  1. Het weer zal er wel voor een groot stuk tussen zitten vrees ik. Het kan ook nooit kwaad om – als het blijft duren, die vermoeidheid – het eens even te laten checken. Ik deed dat vorige week, en ben nu een vitaminekuurtje gestart. Misschien is het alleen maar al het idee dat ik extra vitaminen bijneem dat mij beter doet voelen, maar ik voel mij in ieder geval energieker. Geniet van je dagje binnen, dat kan ook eens deugd doen.

  2. en wisselvallige zomer, maar september maakte veel goed Flavie

    en plots was het herfst en dat heeft zijn gevolgen

    het wat rustig aan doen en dan je je er beslist weer tegenaan

    groeten

  3. Lentemoeheid kan het niet zijn, maar misschien bestaat herfstmoeheid ook. Maar misschien zegt je lichaam gewoon dat het voor even genoeg is geweest ? Af en toe eens de riem afleggen kan zeker geen kwaad.

  4. Ook ik heb er best wel wat last van. En sinds vorige week heb ik het non-stop ijskoud, dus ook hier gaat het niet lang meer duren of de fleece dekentjes etc worden bovengehaald. Ik duim alvast dat je je snel terug energieker voelt! X

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.