Persoonlijk

Het leven zoals het is…

Het was een rustige week… en dat vond ik niet erg! Beetje bij beetje geraken we weer gewend aan onze gewone dagelijkse routine, maar het was toch even wennen om terug vijf dagen na elkaar te werken. 

Vanaf april heb ik mezelf verwend met enkele dagen verlof per week en dit tot aan ons groot verlof. Omwille van corona mochten we vorig jaar onbeperkt aantal dagen verlof overdragen naar dit jaar. Nu moeten we ze verplicht allemaal opnemen. Ik was het al goed gewoon om maar drie, soms vier dagen per week te werken. Gelukkig heb ik nog enkele dagen… in november nemen we twee weken verlof en dan hier en daar nog een snipperdagje. 

Deze week gingen we terug één dag naar kantoor… ik ben benieuwd of we vanaf volgende maand meer mogen of moeten gaan. Alles versoepeld… ik vermoed dat dit voor ons thuiswerk ook wel eens het geval zal zijn. Afwachten!

Voor de rest niks speciaals… naar de podoloog, de kapper, beetje werken in de tuin, boodschapjes… voor je het weet zit je weer in de dagelijkse sleur.
Fijn weekend!

8 gedachten over “Het leven zoals het is…

  1. Bij ons is het aangewezen om minstens 2 dagen per week naar kantoor te gaan. Op zich vind ik dat wel ok, twee op kantoor en drie thuis. Want de files zijn intussen ook al terug stevig aangedikt. Ik duim alvast dat het bij ons dus zo blijft 😉

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.