Persoonlijk

Vakantie/werken…

Maandag & dinsdag… waren onze laatste dagen verlof! 33 dagen verlof… awel, ze zijn voorbij gevlogen! Ondanks het minder goede weer hebben we veel uitstapjes gemaakt, veel gefietst, veel gewandeld… geen klagen. Enkel ons 3-daagse is niet gelukt, maar dat past dan wel weer een andere keer. Onze twee laatste dagen hebben we gelukkig nog kunnen genieten van een stralend zonnetje! Wandelen, fietsen, lekker eten, terrasje… een mooie afsluiter!

Woensdag & donderdag & vrijdag… werden er drie daagjes thuisgewerkt. Het was woensdagochtend even wennen om terug te werken, maar na een halve dag had ik mijn draai gevonden. Ook werden op woensdag onze tegels voor de badkamer geleverd (eindelijk!!!). Donderdag en vrijdag hebben we bijna alle tegels van de muur gedaan, het was zwoegen, omdat ze er niet goed afkwamen en ook nog eens warm weer… pfff zweten!

Zaterdag & zondag… vandaag is terug een werkdagje in de badkamer, dan wordt er normaal gezien gevloerd en zondag is het platte rust. Een beetje lezen, misschien een kleine wandeling… we zien wel of de weergoden ons goedgezind zijn of niet 😉 .

Fijn weekend!

8 gedachten over “Vakantie/werken…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.