Persoonlijk

Vakantie… #week4

Maandag & dinsdag & woensdag… een week waarin het weer ons toch een beetje parten begon te spelen. Vooral dat het koud was, stak tegen! Daar dan ook nog mijn hooikoorts bij… niet leuk! Tijdens die dagen deden we enkele boodschapjes, gingen we iets gaan eten… deden we een kleine wandeling in ons parkje… gingen we een pakje afhalen met de fiets (om toch een beweging te hebben)… keken we veel tv… er werd veel gelezen… en er werd veel gescrold op de gsm (teveel – uit verveling!).

Donderdag & vrijdag… eindelijk nog eens zonnige dagen! Eindelijk wat vitamine D! Donderdag gingen we wandelen en door omstandigheden werd het vrijdag een middagje in onze tuin. Ik had het liever anders gezien, maar ja… het is wat het is.

Zaterdag & zondag… deden we nog wat voorbereidend werk in onze badkamer (de laatste tegels van de muur halen), want… volgende week woensdag worden onze tegels geleverd.. spannend! De werken gaan traag vooruit… maar ze gaan vooruit! En ondertussen hebben we er niet te veel last van… we werken in kleine beetjes omdat we het materiaal toch niet hebben. En het voornaamste, we kunnen naar het toilet en we kunnen ons wassen. Eens alles er is, zal het wel vooruit gaan.

Een flauwe week vakantie, er zat meer in, maar toch…
door het weer en de omstandigheden
werd het eerder een ‘weekje in huis’ vakantie. 

9 gedachten over “Vakantie… #week4

  1. Wat was die vitamine D een cadeau ja! En heel fijn dat je tijdens de verbouwing toch de badkamer nog kunt gebruiken. Zeker als het wat langer duurt, is dat wel echt heel prettig.

  2. Het weer zat niet mee dit jaar. Hopelijk ligt er nog een mooi najaar in het verschiet. En jullie kunnen alvast uitkijken naar jullie nieuwe badkamer.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.