Persoonlijk

Vakantie… #week3

Maandag… had ik om 9u een afspraak met de schoonheidsspecialiste om mezelf te verwennen met een nieuw kleurtje op de nagels. Daarna enkele boodschapjes gedaan en ondanks de wind toch beslist om ’s middags een tochtje te gaan fietsen. Een heel mooi tochtje trouwens… het is echt leuk om samen te gaan fietsen. De nieuwe fiets is een heel goede aankoop, we hebben er al veel geniet van gehad.

Dinsdag… werd ik wakker met een migraine-aanval. Het is lang geleden dat ik mij zo slecht gevoeld heb (helse hoofdpijn – braakneigingen). Daar ging mijn geplande loopje… zo jammer! Maar het ging echt niet. Zoetie heeft onze fietsen gekuist en tegen ’s middags voelde ik mij iets beter (gelukkig!). Een beetje onkruid uitgetrokken, met straf spul gespoten op de klaver (dat groeit hier gelijk zot!!), een korte wandeling in ons parkje, om daarna nog wat te rusten in de zetel. Een rustige dag, maar dat moet ook eens kunnen.

Woensdag… mijn favoriete dag van afgelopen week… we zijn gaan wandelen in Sint-Lievens-Esse. Wat een mooie wandeling! Heel veel natuur, heel weinig verharde wegen… ideaal! Het weer zat ook goed mee… het was echt genieten met de grote G!

Donderdag… werd een snipperdagje door de regen. We zochten iets om binnen te doen… gaan shoppen in het shoppingcenter? Maar we hebben niks nodig… en daar rondslenteren met constant een mondmasker op, zagen we niet zitten. Dan maar een dagje thuis genieten… we hebben naar twee films gekeken, er werd wat gelezen… een heel gezellige dag!

Vrijdag… ’s ochtends trok ik mijn loopschoenen aan voor een heel tof loopje. Ondanks het alweer een week geleden was, ging het lopen heel erg goed. Een tevreden loopster! 🙂 . ’s Middags gingen we op babybezoek… eindelijk! Het was heel erg gezellig!

Zaterdag & zondag… geen wandeling tijdens ons weekend… maar er werd wel gewerkt in de badkamer (jeuj!!). De eerste voorbereidingen zijn gedaan en er is ook al meer materiaal geleverd dan voorzien. Enkel ons badkamermeubel zal nog even duren, maar als we kunnen douchen en naar het toilet kunnen gaan, zijn we al tevreden. Nu is het even wachten op onze tegels, die worden normaal gezien volgende week geleverd… ik hoop het, zodat er verder kan gewerkt worden.

En zo zit week drie er ook al op! Het gaat snel… veel te snel!

9 gedachten over “Vakantie… #week3

  1. Vakantie gaat inderdaad altijd veel te snel he. En al helemaal als je je goed amuseert 🙂 Goed om weten ook dat je iets aan die klaver kan doen, hier groeit dat ook zoals zot dus ga toch ook eens voor iets kijken daartegen.

  2. Vakantie gaat soms veel te snel voorbij, maar alle mooie en leuke momenten die jullie hebben gehad kunnen ze nooit meer afnemen. 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.