Persoonlijk

Een dagje congé…

Een dagje congé in het midden van de week is toch leuk hé! Zeker na al de drukte van de afgelopen dagen, weken! Ondertussen is de hoeveelheid werk weggewerkt… maandag hebben we nog serieus mogen doordraaien en het gevoel op dinsdag van: doe maar op het gemakje, was meer dan welkom. 

We hadden een super weekend… op zaterdag eerst gaan wandelen, daarna een bezoekje gebracht aan ons lief buurvrouwke die haar zus verloren heeft. Rond een uur of 8, tijdens het kijken van een film, kreeg ik mijne klop en ben ik in slaap gevallen. 
Zondag fris en monter opgestaan… het uitslapen heeft mij deugd gedaan. Ik had het echt nodig. ’s Middags zijn we een ritje gaan doen met de fiets met een tussenstop in cremerie De Farmerie om een ijsje te eten (superlekker) en daarna op het gemakje genoten van het zonnetje en een goed boek in de tuin. 

En vandaag hebben we alweer een extra dagje om te doen wat we graag doen en wij gaan vandaag fietsen. Als de wind goed zit, doen we een tocht van 100km, de Westerscheldetocht. We waren al eens van plan om deze te doen, maar toen hadden we te veel tegenwind aan het water. Fingers crossed! En zit de wind verkeerd… dan fietsen we wel iets anders! 🙂

Fijne Nationale Feestdag!

6 gedachten over “Een dagje congé…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.