Persoonlijk

Weinig op tv…

Het is al een aantal weken dat het mij enorm opvalt (wellicht door het wisselvallige weer en te veel tijd binnenshuis) dat er zo weinig te zien is op tv.

Op sommige momenten zijn we aan het zappen… te beginnen vanaf nummer 1 tot aan zenders waarvan we het bestaan zelfs niet van kenden en terug. Niks die ons interesseert of kan boeien.

De programma’s op Canvas spreken ons nog het meest aan (meer en meer mijn favoriete zender) en af en toe neem ik iets op waarvan ik denk, allee misschien is dit iets voor ons. Op onze digibox hebben we ook zo goed als alles al bekeken. Op een gegeven moment hadden we 99% vrij, er stond enkel nog een film op.

Gelukkig hebben we Netflix waar we geregeld naar kijken… ik kijk graag naar True Crime documentaires en op Netflix kan je daar uren naar kijken. Niet dat ik dat doe, ik kan geen uren naar tv kijken, tenzij het mij enorm aanspreekt, dan blijf ik kijken.

Weinig op tv… gelukkig zijn er nog heel veel boeken die ik wil lezen!
Wat nog beter zou zijn… mooie zonnige wandel/fiets-dagen.

9 gedachten over “Weinig op tv…

  1. Het is echt armoe troef op TV. En wij hebben geen Netflix of Streamz.
    Dat het maar snel zomer wordt, dan kunnen we ’s avonds lekker buiten zitten en hebben we die TV niet nodig.

  2. Hier was het vooral voetbal, de echtgenoot ging helemaal op in het EK. Sport is er deze zomer genoeg op tv, maar voor de rest is er bitter weinig te zien. Gelukkig hebben we Netflix en boeken voor de regenachtige avonden.

  3. Geen Netflix hier, en ik zou gerust ook zonder tv kunnen. Geef mij maar boeken, of wandelen, of in de tuin bezig zijn. Sinds vorige week zijn ze ‘Orange Is The New Black’ weer beginnen uitzenden, dus daar kijken we weer naar. Maar verder is het echt zeer triestig qua aanbod. Tenzij je van heruitzendingen van heruitzendingen van De Kampioenen of De Kotmadam houdt natuurlijk :-).

  4. Hier is het ook niet best met het aanbod. Ik had in de winter behoorlijk wat programma’s niet gekeken, want toen was er heel veel leuks. Die kijk ik dus nu. Heb ik toch nog wat leuks te zien;). En ehm…al die sport die nu op tv is, hoeft van mij ook niet.

  5. Ik kijk hier al maanden amper nog tv, er is gewoon te weinig dat me echt boeit. En zelfs Netflix laat het de laatste tijd serieus hangen. Dus inderdaad gelukkig zijn er veel boeken om te lezen 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.