Persoonlijk

De voorbije dagen…

… waren druk! Amai! Omdat ik nog heel veel verlof heb, werk ik enkele weken 3 dagen (ma-di-wo) en heb ik 4 dagen weekend.

Als ik in verlof ben, moet ik vervangen worden, omdat de meeste taken dagelijks moeten afgewerkt worden. De vervanging is niet echt 100%… er wordt enkel gedaan wat nodig is… wat wil zeggen dat ik op maandag al met een achterstand moet beginnen en om dat dan in te halen, niet gemakkelijk… zeker als er heel veel werk binnenkomt. Maar het is mij deze week toch gelukt! Op die 3 dagen heb ik werk verricht van 4 dagen… het was constant doorwerken! Gelukkig heb ik 4 dagen weekend om te recupereren 😉 .

Voor de rest was het maar een gewone week. Wel gingen we terug een dagje naar het werk met de fiets en dat doet deugd. De buitenlucht, de collega’s, de babbels… je hebt echt het gevoel dat de week gebroken wordt. Ik ben benieuwd wat de thuiswerkregels zullen zijn als alles terug wat normaler is. Stiekem hoop ik dat we maar 1 of 2 dagen naar het werk moeten en de rest thuiswerk. Want hoe leuk het ook is om de collega’s terug te zien… thuiswerken is ook heel tof en gemakkelijk.

Nog een nieuwtje… vorige maand heb ik meegedaan met The Great Fin Challenge op het werk. Een initiatief om ons te doen bewegen. Je kon kiezen tussen lopen en wandelen… ik heb toen 10 km gelopen. En vorige week kreeg ik bericht dat ik gewonnen had… niet met de loopwedstrijd (amai, er zijn er bij die super snel lopen), maar door het plaatsen van een foto/verhaal op Instagram kon je kans maken op een T-shirt. Bij deze ben ik bij de gelukkigen.

5 gedachten over “De voorbije dagen…

  1. Ze zijn tof die initiatieven van bedrijven om meer te bewegen. Bij mijn zoon op het werk zijn ze daar ook hard mee bezig. En ze koppelen er ook heel vaak een goed doel aan vast. Zo is mijn zoon ook begonnen met lopen. En nu kan hij niet meer zonder.

  2. Altijd leuk om iets te winnen :-). Wij weten al een beetje welke richting het zal uitgaan, het zal 2 dagen per week thuiswerken worden en de rest op kantoor, vermoedelijk toch. Van mij had het nog net ietsje meer mogen zijn…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.