Persoonlijk

Wisselvallig…

Zo voel ik mij… net als het weer. Er zijn zonnige dagen waarin ik mij energiek voel, maar er zijn ook dagen met een donderwolkje in mijn hoofd. Ook heb ik al een aantal slapeloze nachten achter de rug en de vermoeidheid begint echt wel door te wegen. 

Gelukkig overheersen de ‘zonnige dagen’ en heb ik een 4 dagen durend weekend in het vooruitzicht. Hopelijk kan ik een beetje slaap inhalen, of toch op z’n minst eens een nacht slapen zonder te liggen woelen, draaien of keren.

Voor de rest gaat alles zijn gangetje… we proberen zoveel mogelijk actief bezig te zijn en we doen dit door overal met de fiets naartoe te gaan. Zo leuk om te doen! Had ik geweten dat mijn nieuwe fiets mij zoveel voldoening zou geven had ik hem al veel eerder gekocht. Vooral de lange fietstochten die we doen zijn zo tof. Het enige waar we op moeten letten is om vaker eens te stoppen om foto’s te nemen. Vaak zijn we aan het fietsen en het gaat zo goed dat we maar blijven trappen 🙂 .

Het wandelen staat op een lag pitje, omdat het weer het vaak niet toelaat om lange wandelingen te maken door voorspelde regen. Niet zo leuk… we waren zo goed bezig. Hopelijk hebben we binnenkort wat minder regendagen, zodat we terug volop kunnen gaan wandelen.

Het lopen gaat heel goed… het was even wennen om 3 keer in de week te lopen. Het is belangrijk dat ik mijn loopjes en rustdagen heel goed inplan om blessures te vermijden. Maar het gaat goed… ik ben goed bezig!

Met vol ongeduld wachten we ook op onze tweede prik (24 juli), zodat we ons toch iets veiliger voelen om uitstapjes te maken en om ons terug onder de mensen te begeven. Een dagje slenteren in Sluis, een uitstapje naar Limburg, fietsen in Zeeland… ik kijk er meer en meer naar uit! 

 

10 gedachten over “Wisselvallig…

  1. Het spreekwoord over die ‘laatste loodjes’ die het zwaarst wegen komt ergens van.
    Zoals Myriam schrijft: de vrijheid lonkt, er kan en mag al veel meer dan een maand geleden, nog even doorbijten!

  2. Hopelijk wordt het snel wat beter weer… Ik kan de zonnestralen ook heel goed gebruiken! Fingers crossed.
    Dan kunnen we misschien rap nog eens buiten iets drinken. Het is al te lang geleden he?

  3. Heel herkenbaar dat wisselvallig humeur en energieniveau. Ik steek het op de tijd van het jaar en het feit dat ik meer dan ooit nood heb aan vakantie.

  4. Er zijn meer mensen die zich momenteel een beetje wisselvallig voelen. Misschien is het de terugslag van alle lockdowns ? Maar zoals je bezig bent komt het vast en zeker weer goed voor jou, Flavie.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.