Persoonlijk

De dinges des levens…

Hoe beter het weer wordt, hoe meer ik het gevoel heb dat ik tijd te kort kom. Er is zoveel dat ik wil doen… wandelen, lopen, fietsen… genieten in de tuin met een boek, beetje werken in de tuin… een dagje naar zee, een terrasje, iets gaan eten… en ga zo maar door!

Komt dit nu door het weten dat er meer en meer mensen gevaccineerd zijn? Een iets geruster gevoel om meer leuke dingen te doen? Geen idee! Vandaag zijn we trouwens ook aan de beurt voor ons prikje en ik ben gerust dat we hier alle twee Pfizer krijgen.

Voor al die leuke plannen is het nog even afwachten tot de zwemtraining gedaan is (eind juni), dan hoeft Zoetie niet meer elke zaterdag naar Eeklo om zwemtraining te geven en is er meer tijd om te doen wat we graag doen.

Ook is er sprake dat we terug wekelijks naar het werk mogen… wat ook een hele aanpassing zal zijn… vooral op tijd opstaan. De laatste keer dat ik op het werk verwacht werd ben ik met de fiets geweest en dat is mij enorm bevallen. Geen gedoe met de bus… hop de fiets op en je bent weg. Op regendagen zal het iets minder evident zijn, maar we zien wel.

En zo wordt het normale terug een beetje normaal… het vroegere normaal zal het nooit meer zijn, maar toch… het begint allemaal te beteren en daar ben ik toch blij om.

11 gedachten over “De dinges des levens…

 1. Een zàààlig gevoel toch, dat ‘terug naar normaal’?
  Zelf krijg ik bijna zin om weer te gaan werken tussen de collega’s van vroeger. Ware het niet van de ‘gezondheid’,…
  Geniet van jullie weekend!

 2. Ja, het is heerlijk om terug stillaan normaal te kunnen doen. Maar ook het mooie weer van de afgelopen weken draagt zeker bi aan het ‘heerlijk’ gevoel. De winter heeft veel te lang geduurd.

 3. het vroegere normaal kunnen we nu wel vergeten Flavie

  maar nu is toch al heel veel mogelijk

  terug naar het werk dat wordt een aanpassing, alhoewel het thuiswerken niet zal verdwijnen

  als je u nu als burger tot een administratie wendt, moet je wel heel veel geduld hebben

  alles lijkt en eeuwigheid te duren

  en directe contacten hebben is toch van groot belang

  prettig weekend

 4. Ik kan niet van thuis uit werken en ga elke dag met de fiets (10 km enkele rit). Niet leuk als het regent maar ik geraak meestal wel droog op het werk en als het dan regent als ik naar huis fiets, is dat maar zo.

 5. Fijn hé. De terugkeer naar kantoor maakt mij niet bepaald blij, vooral omdat het bijna dagelijks zal zijn, maar goed, het zou er ooit van gekomen zijn natuurlijk. En de andere vrijheden die terugkeren zijn uiteraard wel zalig.

 6. Ik ben ook heel blij met alle versoepelingen al vind ik wel dat het nu ineens allemaal wel heel erg snel gaat …
  Hoop dat het nieuwe normaal uiteindelijk wat beter en bewuster zal zijn dan het oude normaal.

 7. Het is gewoon veel aangenamer om weer meer mensen te zien lachen, genieten, blij zijn zonder meer. Het werd de hoogste tijd voor iedereen. Intussen ook m’n eerste (Pfizer) vaccin gekregen. M’n (nieuwe) collega’s zien, is alleszins heel aangenaam verlopen de voorbije week. Ik kijk uit naar meer.

 8. Hier voelt het nog niet echt anders aan, het gaat ook eind augustus zijn eer ik mijn 2 vaccins heb gehad, dus ik blijf heel voorzichtig. maar het is natuurlijk wel leuk dat de zomer eraan komt en een mens al eens een terrasje kan doen!
  Qua fietsen, ik moet maar 4km tot aan het station, en deed dat voor corona anderhalf jaar en heb eigenlijk zelden veel regen gehad. En een deftige jas en regenbroek doen heel veel. Succes!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.