Persoonlijk

Ons vaccinatiecentrum…

Vorige week zaterdag was ik in ons vaccinatiecentrum, niet voor mezelf, maar samen met onze buurvrouw, ze mocht om haar 2e prik. Ze rijdt zelf niet meer met de auto en ze heeft ook wat hulp nodig (ze draagt een korset en kan geen lange afstanden wandelen).

Bij het oprijden van de parking werden we begeleid naar een vrij plaatsje. Toen ze zagen dat de buurvrouw met krukken in de weer was , werd er direct teken gedaan naar de meneer in het golfkarretje en werden we al rijdend tot aan de ingang gebracht.

In het vaccinatiecentrum ging alles heel vlot, ik mocht zelfs mee naar binnen om de buurvrouw te begeleiden en te helpen.

Op een goed half uur (met de 15 minuten rust) stonden we terug buiten. De meneer van het golfkarretje stond al klaar om ons terug naar de auto te brengen. Wat een service!

De communicatie met de overheid verloopt niet altijd zoals het zou moeten en het vaccineren zou iets vlotter mogen, maar ik was zaterdag echt onder de indruk. Het hele gebeuren is zo goed georganiseerd.

Een dikke pluim voor de organisatie!
Maar vooral ook voor de vele vrijwilligers!
Chapeau!

13 gedachten over “Ons vaccinatiecentrum…

  1. Er wordt zoveel gezegd, geschreven… Toch vind ik dat ieder – vrijwilliger of niet – een dikke pluim verdient. Hier kreeg ik afgelopen week m’n uitnodiging voor m’n vaccinaties, precies zoals verwacht. Laten we vooral positief blijven. Dat helpt iedereen nog het meeste vooruit.

  2. Ook bij ons gebeurt het vaccineren heel vlot en behulpzaam. Iedereen die daar druk in de weer is verdient een dikke pluim.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.