Persoonlijk

Geannuleerd…

Geannuleerd en niet door corona maar door het weer… vandaag hadden we een overnachting geboekt in een hotel in Maaseik. Ons plan: eerst een mooie lange wandeling maken in het Nationaal Park Hoge Kempen en daarna genieten van een diner met een overnachting in het hotel.

Maar… de weergoden zijn ons niet goed gezind. Vorige week hielden we het weerbericht een hele week in het oog… het mag koud zijn, windering… het liefst zonnig, maar aub geen regen! Het blijft wisselvallig, met hier en daar pittige buien, hier zelfs hagelbuien, dus we hebben donderdag beslist om de boeking te annuleren. Het zekere voor het onzekere nemen.

Het is voor ons een heel eind rijden en het zou echt zonde zijn om toe te komen en het regent pijpenstelen. We kunnen niet gaan wandelen en een hele dag luieren op een hotelkamer zien we ook niet zitten! Hopelijk valt het weer wel goed mee op 23 en 24 mei. We hebben nog niks geboekt… we wachten gewoon af!

10 gedachten over “Geannuleerd…

  1. Jammer. Het weer is momenteel nogal wisselvallig. Maar er komt zeker wel beterschap. En de Hoge Kempen lopen niet weg. 🙂

  2. Heel erg balen! Het is nu ook wel erg wisselvallig en voor een wandeling in de buurt maakt mij dat niet uit, maar om er eerst lang voor in de auto te gaan zitten… Nee, dat trekt mij ook niet.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.