Persoonlijk

De voorbije week…

Voila voor ons is het alweer weekend!

We hebben weer leuke dagen achter de rug. De zon maakt de mens toch gelukkig hé!

Mijn wandeldate was heel erg gezellig… we hadden om 11u afgesproken, hebben in totaal 19 km gewandeld en hadden een lekkere picknick mee. Het is ongelooflijk dat je van zoiets simpel, zo kan genieten. Eens terug thuis zaten de buurtjes buiten en hadden we nog een heel gezellige avond. 

Zaterdag zijn we gaan fietsen… een tochtje van 65 km met heel veel tegenwind, amai! Een koude tegenwind. Gelukkig was het meewind naar huis, dat is toch plezanter fietsen. 
Na ons fietstochtje genoten we nog samen met de buren van een hapje en een drankje, tot het terug begon te waaien en te koud was om buiten te zitten.

Zondag begon heel grijs, maar het klaarde uiteindelijk nog op. En je raadt het wellicht al, ook zondag hadden we een gezellige tijd met de buurtjes buiten, vooral omdat ons buurvrouwke jarig was en dat konden we niet aan ons voorbij laten gaan.

Op maandag begon de werkweek terug… en op maandag ging ik nog eens naar het werk. We waren maar met 3 en dat blijft toch wennen. Op de bus viel het gelukkig ook mee qua drukte. Ik ben aan het overwegen om tijdens de zomer met de fiets naar het werk te gaan, enkel bij goed weer. 

We deden een korte wandeling hier in de buurt om te kijken of Zoeties voet beter is of niet, gelukkig wel! Morgen gaan we een poging wagen om een langere afstand te wandelen, hopelijk eentje zonder pijn, zodat we terug van onze wekelijkse lange wandelingen kunnen genieten op zaterdag.

De ingeplande looptrainingen heb ik afgewerkt… we gingen naar de kapper… mijn nageltjes zijn gedaan… we zijn weer goed voor een tijdje 😉 .

En nu is het weekend… hopelijk valt het weer een beetje mee.
We willen wandelen, fietsen… met als afsluiter: frietjes van de frituur!

Fijn weekend!

9 gedachten over “De voorbije week…

  1. Haha, mijn nageltjes zijn ook weer gedaan en ik mag straks naar de kapper! Dan kan ik ook weer met een gerust hart over straat. 😁 Draai het of keer het hoe je wil, dat zijn toch leuke dingen voor een vrouw.

  2. Dat is genieten, van zulke simpele dingen als een gezellige babbel met de buur, vertoeven in de buitenlucht en natuurlijk van zo’n zacht lentezonnetje. Heerlijk vind ik dat en een mens herleeft er echt van. Voor de lange afstanden die jullie afleggen: chapeau!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.