Persoonlijk

Het leven zoals het is…

Het is hier wat stiller dan anders, buiten… lezen, lopen, wandelen, fietsen, naar de winkel, naar de bib… gebeurt er ook niet echt veel in ons leventje.

Dankzij het zonnetje hadden we terug een hele fijne zondagnamiddag met onze buurtjes en dat smaakt naar meer! Een babbeltje kunnen doen, de buitenlucht, een hapje, een drankje… het was weer gezellig!

Met de nieuwe fiets deden we vorige week zaterdag een toer van 50km… een goede test voor mijn poep. En gelukkig geen pijn! Aangezien Zoeties voet nog niet 100% in orde is (het is wel al veel beter), gaan we morgen een toerke fietsen, eentje van 60km. Ik ben echt blij dat we het fietsen hebben als alternatief, want zo niks doen… ik kan het niet meer.

Zo gaat het lopen ook supergoed… het is niet te geloven! Ik sta elke keer versteld van mezelf. Ik loop 2 keer in de week, soms eens 3 keer en het blijft een plezier om te doen.

Ook staan er enkele verlofdagen ingepland tot en met september… een hele hoop eigenlijk, ons groot verlof ook bijgerekend en dan heb ik er nog staan om hier en daar een snipperdagje te nemen.

Wat we gaan doen tijdens al die verlofdagen… geen idee! Naar het buitenland reizen gaan we niet doen, dat zal voor volgend jaar zijn. Het zal een vakantie worden in eigen land en zo hebben we in mei al een overnachting geboekt in Limburg. Een overnachting met diner en ontbijt op de kamer… eindelijk nog eens de voetjes onder tafel en ons laten verwennen!

Vandaag is het ook een verlofdagje voor ons.
Zoetie gaat fietsen en ik heb een wandel-date.
Een leuke start van het weekend.
Fijn weekend!

8 gedachten over “Het leven zoals het is…

  1. Dat ziet er bij jullie al bij al niet slecht voor de komende weken en maanden, Flavie. Het sportieve is perfect aan het aangename gekoppeld.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.