Persoonlijk

Vitamientjes…

Een lang Paasweekend hebben, zelfs eentje met een extra dagje, want wij waren vrijdag in verlof en toch doodop zijn. Zo heb ik mij de afgelopen week gevoeld. Ik heb zelfs op Paasmaandag tot half 8 geslapen, heel uitzonderlijk voor ons! Overdag nog een middagdutje en toch het gevoel hebben dat ik kon blijven slapen. 

Een lang weekend wil zeggen veel tijd om te lezen, wandelen, lopen… zelfs dat ging mij niet goed af. Te moe om te lezen en geen goesting om te gaan lopen (ook door het weer… het was net winter!). En het wandelen staat ook op een laag pitje, Zoetie heeft zijn voet pijn gedaan na het lopen.

Deze week was het ook onze week om naar het werk te gaan (dinsdag en woensdag)… dat wil zeggen om 6u opstaan, wat ook weer moeizaam ging. Maar die dagen zijn ook weer gepasseerd. 

Op donderdagochtend met niet veel goesting toch vertrokken voor een loopje in het park… het ging moeizaam, maar dan toch 8 km kunnen lopen en achteraf nog zo content! 

Ondertussen is de vermoeidheid bijna zo goed als weg… zat er iets te broeden? Of had ik gewoon nood aan wat extra rust? Geen idee… maar in deze corona tijden is een mens toch extra waakzaam als men zich niet goed voelt. Ik denk dat ik gewoon wat extra rust en vitamientjes nodig had/heb… en het meest van al Vitamine D… ik mis het lentezonnetje!

 

13 gedachten over “Vitamientjes…

  1. Ik heb dat ook een tijd gehad dat ik zo vermoeid was. Ik haal gelukkig wel energie uit mijn werk maar voor de rest zijn er weinig dingen waar je energie uit kan halen hé en zeker als het dan zo grijs weer is.

  2. Gelukkig trekt het weer een beetje weg, maar wel balen van je paasweekend. En ik snap wel dat je nu extra voorzichtig bent met dat soort klachten. Kom maar op met die vitamine D. Heb ik ook wel echt zin in.

  3. In deze moeilijke tijden maakt men zich rap ongerust als men zich niet lekker voelt. Hopelijk brengt het zonnetje voor jou gauw weer wat extra energie.

  4. Extra waakzaam zijn is zeker verstandig in deze tijden. Op termijn kan zo’n blijvende vermoeidheid ook de aanleiding zijn naar iets anders… en ik spreek uit ervaring… zoals je intussen weet.
    Verzorg je.

  5. Die vermoeidheid is er hier ook flink in geslopen en geen idee van waar ze vandaan komt. En het lentezonnetje, die mis ik ook keihard!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.