Uitgelezen

Uitgelezen… #thriller

Nooit heb ik ooit – Joshilyn Jackson
Het begint als een spel op een avond bij de leesclub. Nooit heb ik ooit… iets heel ergs gedaan. Maar Amy heeft wél iets heel ergs gedaan. En Roux, de charmante nieuwkomer in de wijk waar Amy woont, weet precies wat dat is.
Roux belooft dat ze haar met rust zal laten als Amy volgens haar regels speelt. Maar Amy is niet bereid om alles te verliezen. Ze zal terugvechten, en in dit razend spannende kat-en-muisspel kan maar één iemand winnen.

Een spannend boek dat goed in elkaar zit… het spel, de geheimen, de vriendschap. De vele verrassende wendingen zorgen ervoor dat je geboeid blijft tot op het einde. Ik heb het graag gelezen.

Verzwegen – Karin Slaughter
Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan.
Jaren later zit de dader achter slot en grendel en is de zaak gesloten. Maar wanneer er een jonge vrouw op exact dezelfde wijze wordt aangevallen, heropenen Will Trent en Sara Linton het dossier. Hoewel het oorspronkelijke spoor is doodgelopen – herinneringen zijn vervaagd, getuigen verdwenen – tikt de klok genadeloos door, want de moordenaar aast op zijn volgende slachtoffer…

Zoals verwacht… een fantastisch boek met goed uitgewerkte personages en veel verrassende wendingen. Ook de verschillende personages uit de vorige delen in de reeks komen allemaal samen…. heel fijn om te lezen. Op een gegeven moment had ik door wie de dader was, maar ik vond het niet erg. Ik heb genoten van het boek! 

Doods geheim – Robert Bryndza
Op een ijzig koude ochtend vindt een moeder het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Wie zou zo’n gruwelijke moord voor de deur van het slachtoffer uitvoeren? Detective Erika Foster, net bekomen van haar vorige zaak, is vastbesloten om ook deze zaak te leiden. Tijdens het onderzoek stuit ze op diverse aanvallen op jonge vrouwen in een doorgaans rustige buitenwijk van Londen.
Erika is op zoek naar een angstaanjagende moordenaar, en de zaak wordt alleen maar gecompliceerder als blijkt dat de vermoorde jonge vrouw verstrikt zat in een web van geheimen. Net als Erika eindelijk een lijn begint te zien in de aanwijzingen, wordt ze gedwongen haar eigen pijnlijke herinneringen weer op te halen. Erika moet zichzelf dwingen om gefocust te blijven, diep te graven, en de moordenaar te vinden – voordat hij weer toeslaat.

Een geweldige thriller! Goed uitgewerkte personage, verrassende wendingen en de terugkerende personages uit de vorige delen maken het verhaal af. Een aanrader!

7 gedachten over “Uitgelezen… #thriller”

    1. Ah, maar ik las haar bestseller: ‘A Belgian Dutch curly head in Mozamique’, een bij momenten zeer grappig epos over een blanke immigrant die vaak in de knoop ligt met de plaatselijke gebruiken en autoriteiten. Echt een aanrader, Koen en Flavie!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.