Persoonlijk

Een dagje verlof…

Vorige week vrijdag hadden we een dagje verlof… eentje met leuke plannen… wandelen in Sluis en daarna vlug een aantal winkels in om te shoppen. Niet echt shoppen shoppen, maar dingen kopen die we echt nodig hebben. Maar… door de vele besmettingen in Nederland zagen we het niet zitten om over de grens te gaan.

Dan maar heel veel boodschappen gedaan… goed voor 14 dagen, zodat we de komende weken niet naar de winkel moeten. Het was nu al heel druk en het zal alleen nog drukker worden.

’s Middags besloten we een toerke te wandelen… een wandeling van bijna 12km. Het deed deugd… aangename temperaturen, een stralend zonnetje, goed gezelschap (mijn Zoetie natuurlijk)… een geslaagd dagje verlof.

Wat ik nu eigenlijk wil zeggen is… één van mijn goede voornemens voor volgend jaar is geregeld eens een dagje verlof nemen. Ik heb enorm veel verlof staan… altijd begaan met mijn werk… maar uiteindelijk, wat krijg je ervoor terug? Dus volgend jaar gaat Flavie wat meer aan zichzelf denken.

13 gedachten over “Een dagje verlof…”

  1. Dat vind ik een heel goed idee, om vaker zo’n dagje verlof op te nemen. Want inderdaad, uiteindelijk heb je toch meer plezier van zo’n wandeling dan van een dagje werken;).

  2. Ik doe mee met dat voornemen. Hoewel de appreciatie op het werk meevalt wat dat betreft, toch had ik nog wat dagen staan. M’n intentie om een aantal verlengde weekends te nemen zal dus in januari al worden waargemaakt. 🙌

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.