Persoonlijk

Zondagse mijmeringen…

De weken vliegen voorbij… op zondag heb ik vaak het gevoel: oh, morgen maandag (werken)… maar voor je het weet is het vrijdag… jeuj… het begin van het weekend!

En toch heb ik het gevoel dat ik tijd te kort heb. Mijn vrije tijd vul ik in met de dingen die ik het liefst doe… en ik merk dat ik er alsmaar meer tijd in steek… zo is er minder tijd voor andere dingen. 

De was bijvoorbeeld… die durf ik eens een dagje langer laten staan voor ik die strijk. De ramen moeten dringend gekuist worden… echt heel dringend (volgende week… beloofd!). Deze week dan eindelijk wat gewerkt in de tuin… gesnoeid, onkruid uitgetrokken.

En langs de andere kant… steekt het op een dag of 2, 3 voor je een taakje afvinkt? Eigenlijk niet hé. Vroeger wou ik alles direct gedaan hebben… met een beetje stress als gevolg… maar dat is voor niks nodig! Nu alles op het gemakje… veel tijd om te genieten… en de rest… dat komt ook wel goed.

Vandaag is het alweer zondag…. mijn planning: lopen… lezen… tijd met Zoetie! 
Fijne zondag!

13 gedachten over “Zondagse mijmeringen…

  1. Doen waar je zin in hebt, niks verkeerd aan, Flavie! Die ‘vuile’ ramen lopen niet weg (worden hier ook al eens overgeslagen), en een onderbroek kun je ook binnenste buiten dragen als die niet meer fris is :).

  2. Goed idee, om zoveel mogelijk tijd te besteden aan de dingen die je echt graag doet. Die was kan inderdaad best een dagje wachten. En de ramen? Die wachten bij mij vaak wel langer dan een dagje;).

  3. Ik snap je wel hoor. Sinds ik een Engelse boekenblog heb, merk ik ook wel dat vooral wanneer iemand een fysiek boek krijgt opgestuurd, de recensie vaak positief is. Maar ik heb er ook het platform Netgalley op leren kennen en daar kan je gratis e-books aanvragen als je al voldoen credit hebt opgebouwd en de uitgever kan je aanvraag altijd weigeren. Ik vraag daar alleen de boeken aan die me echt interesseren en geef ook mijn oprechte mening in de recensie, ook als ik het niet goed vond. En ik merk dat vele bloggers hetzelfde doen. Dus ik denk dat het merendeel wel eerlijk en authentiek. Ik lees je recensies graag op deze blog 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.