Persoonlijk

Blogpauze…

Sinds ons verlof voorbij is, heb ik precies tijd te kort. Zoveel ideeën en gedachten om te bloggen… zoveel zin om te sporten… zoveel zin om te lezen… zoveel dingen te doen.

Het goede weer in september zorgde ervoor dat we ten volle genoten van het zonnetje. Vele gezellige avonden met onze buurtjes… uitwaaien aan zee (Groede) na het werk (niet te doen hoe druk het daar was!)… een laatste terrasje met de buurvrouw… de opkuis van de tuin (alle tuinmeubelen netjes opgeborgen in het tuinhuis)… een wandeling in ons parkje… het was genieten!

Toen werd het ineens herfst… donkere dagen… regen… wind… wat een ommekeer!

Geen gezellige avonden meer buiten met de buurtjes, maar wel veel tijd om te lezen… de afgelopen dagen heb ik enorm veel gelezen. Voor mij de ideale ontspanning. Ook heb ik heel veel tijd vrijgemaakt om te sporten. Al 3 weken aan een stuk loop ik 3 keer in de week (5km aan één stuk lopen blijft mijn doel – ik ben er nog niet, maar wel bijna!) en op maandag gaan we naar de HIIT les (conditietraining). Ons wandelen staat op een laag pitje door het weer… in de regen gaan wandelen vinden we niet fijn.

Het enige waar ik geen tijd voor vrijgemaakt heb, is bloggen en blogjes lezen. Tot ik zag hoeveel blogjes ik nog te lezen had (meer dan 200!). De meeste blogjes zijn ondertussen gelezen… nu is er terug wat tijd om zelf te bloggen. Het is zelfs zo dat ik mij ingeschreven heb om mee te doen aan de Blogboost Najaarschallenge. Geen idee hoe ik dat ga aanpakken, geen idee of ik er tijd genoeg voor heb… maar geen druk, ik zie wel. En zo komt er een einde aan mijn blogpauze 🙂 .

(het is wel even wennen aan de nieuwe werking van WordPress… amai, wat een verandering)

12 gedachten over “Blogpauze…”

  1. Heerlijk dat jullie nog wel van de laatste nazomerdagen hebben kunnen genieten. En respect hoor, dat je al die blogjes dan nog leest. Ik geloof dat ik even wat zou overslaan en dan weer bij vandaag beginnen;).

  2. De zomer was toch fantastisch, hé.
    Echt zoveel volk in Groede, na de werkuren? Overdag viel het al bij al nog mee, behalve de weekends van die tropische weken.
    Ik ga ook eens kijken naar die challenge…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.