Persoonlijk

Chaotisch…

Voila sie, zo snel gaat de tijd… onze eerste werkweek zit er ook al weer op. Voor mezelf was het een chaotische week. Zoveel te doen… en zo weinig tijd.

Maandag waren we nog een dagje in verlof… het was een drukke dag. Zondag waren al onze kleren van op reis gewassen en op maandag lagen al onze kleren gestreken in de kast (check √).  We hebben ook boodschappen gedaan, we hadden niks meer in huis (check √) en ik heb spaghettisaus gemaakt voor een aantal keren (check √). Om toch nog een beetje het vakantiegevoel te hebben, deden we een wandeling rond de blok.

Dinsdag was onze eerste werkdag… ik hoopte op een rustige start… tevergeefs! En eer ik mijne draai gevonden had… het was even wennen. Ondertussen ben ik het al terug goed gewoon. Je werk doen verleer je toch niet hé.

Waar ik het dan wel lastig mee had na een weekje in Polen, was dat er net geen tijd was (of het gedacht dat er geen tijd was) voor de extra’s: de tuin, het huishouden, het lopen/wandelen… er was zelfs bijna geen tijd om te lezen (of geen goesting… ik voelde mij doodop). Ook stond onze digibox propvol met nieuwe programma’s die opgenomen waren.

Door het mooie weer heb ik de tuin onder handen genomen… ook in huis is het allemaal weer proper en netjes. We keken al naar een aantal programma’s zodat er ruimte over is om nieuwe programma’s/afleveringen op nemen. Er is zelfs weer tijd (en goesting) om te lezen… we deden een kleine wandeling en ik heb 2 keer gelopen op de loopband.

Een chaotisch weekje in mijn hoofd… ik kan terug een beetje ademhalen.
Alles zit op schema 😉 .

7 gedachten over “Chaotisch…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.