Persoonlijk

Onze reis…

Onze reis komt alsmaar dichterbij… zondagochtend om 6u35 vliegen we richting Krakau. Omdat alles strik gepland is moeten we thuis om 2u30 al vertrekken… dat wordt een korte nacht… ik krijg er al een beetje stress van.

We hebben er enorm naar uitgekeken, maar door de corona zullen we vertrekken met een dubbel gevoel. Momenteel is het gebied waar we naartoe gaan een oranje zone. Laat ons hopen dat dit zo blijft, of in het beste geval dat het terug een groene zone wordt. Please… geen rode zone!

De afspraken die ik heb na de reis heb ik verzet met het gedacht dat het misschien niet slecht is om 14 dagen na onze reis extra voorzichtig te zijn. Zelf zijn we heel erg voorzichtig (mondmasker dragen bij drukte, veel de handen ontsmetten) en dat gaan we ginder ook doen…. maar je weet maar nooit.

Vakantie in tijden van corona… het is toch iets! Je bent toch beperkt in je doen en laten. Volgend jaar zouden we graag naar Kroatië gaan, maar ik denk dat we dit aan ons voorbij zullen laten gaan. Och ja, dat zijn zorgen voor volgend jaar… nu eerst genieten van onze reis naar Polen 🙂 .

17 gedachten over “Onze reis…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.