Uitgelezen

Uitgelezen… #thriller

Mr Nobody – Catherine Steadman
Op een Engels strand wordt een man gevonden: half bewusteloos, geen papieren en niet in staat om te praten. Iedereen toont belangstelling. De ziekenhuismedewerkers voelen zich op onverklaarbare wijze tot hem aangetrokken, de internationale medische experts staan voor een raadsel en de landelijke pers noemt hem Mr. Nobody. Allemaal zijn ze op zoek naar antwoorden. Wie is deze man? En wat is er met hem gebeurd? Sommige herinneringen kunnen echter beter verborgen blijven.
Neuropsychiater Dr. Emma Lewis wordt gevraagd de patiënt te beoordelen. Dit is haar grote kans: deze zaak kan haar wereldwijde bekendheid opleveren. Maar daar schuilt ook het gevaar. Veertien jaar geleden verliet Emma het dorp waar ze opgroeide en sindsdien heeft ze er alles aan gedaan om elk spoor van haar verleden uit te wissen.
Hoe meer tijd ze met haar patiënt doorbrengt, des te meer alarmbellen er afgaan in haar hoofd. Ze is doodsbang dat hij nét dat ene weet wat niemand anders te weten mag komen.

Een boek dat heel mysterieus begint… naar het einde toe wordt het alsmaar spannender en spannender. Wie is Mr Body nu echt? Een boek dat blijft boeien tot op het einde… een aanrader.

Stoel 7A – Sebastian Fitzek
Mats Krüger, een ervaren en succesvolle psychiater, moet zijn vliegangst overwinnen als zijn hoogzwangere dochter Nele voor het eerst in jaren weer contact met hem opneemt. Na een cursus tegen vliegangst gaat Mats aan boord van de langeafstandsvlucht Buenos Aires – Berlijn. Al zijn angsten lijken voor niets tot een vreemdeling hem vertelt dat een van Mats’ ex-patiënten zich ook aan boord bevindt. Iemand die hij ooit heeft bevrijd van moordlustige, gewelddadige fantasieën. En nu moet Mats zien te voorkomen dat hij de 600 passagiers en zichzelf niet mee de dood in jaagt.

Een boek met verschillende verhaallijnen en veel toevalligheden die ongeloofwaardig overkomen. Op een gegeven moment vond ik het moeilijk om te volgen, maar op het einde komen de verhaallijnen mooi samen…. al bij al een spannend verhaal dat ik graag gelezen heb.

De onversneden waarheid – Tess Sharpe
Niemand verhandelt meer wapens en drugs en niemand vermoordde meer mensen dan Duke McKenna. Zijn enige zwakke plek is zijn dochter Harley, in wie hij de opvolger ziet voor zijn drugsimperium. Hij heeft haar geleerd dodelijk te zijn, maar in tegenstelling tot Duke heeft Harley wél een geweten. Wanneer Harley alles wat haar vader haar leerde, inzet tégen hem, om de mensen van wie zij houdt te beschermen, is dat met gevaar voor eigen leven. Maar Harley is een McKenna, en McKennas winnen altijd.

Een boek over familie, vertrouwen en over eigen keuzes maken. Er zijn 2 verhaallijnen die elkaar afwisselen en op het einde mooi samenkomen. Een goed uitgewerkte en spannende actiethriller… ik heb het graag gelezen.

6 gedachten over “Uitgelezen… #thriller”

  1. Mijn lijstje is inmiddels heel lang en deze zijn voor mij allemaal ‘twijfelgevallen’, dus laat ik dat lijstje maar eens niet aanvullen deze keer. Hoewel ik stiekem wel heel nieuwsgierig ben naar stoel 7A.

  2. Weer drie mooie boekentips Flavie. Ik vul mijn lijstje telkens aan met je tips, maar jouw leestempo kan ik niet volgen natuurlijk. 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.