Persoonlijk

Eventjes een dipje…

Het was hier de afgelopen weken wat stilletjes… wat zorgen over onze reis, kleine onnozelheden op het werk en lichamelijk voelde ik mij ook niet top. Twee weken geleden voelde ik mij niet in mijne haak en zaterdag had ik na een hele lange tijd nog eens een migraine-aanval… ik was echt vergeten hoeveel pijn het deed.

Hoe gaat het hier ondertussen?

Ons to-do-lijstje… de schilderwerken zijn gedaan… enkel nog 2 kleine raampjes boven. Een klein werkje dat we gaan doen tijdens ons verlof. Voor de rest kunnen we niks meer afvinken… geen zin om te klussen. Wie weet de komende dagen… we hebben nog tijd.

Lezen… ik heb de afgelopen dagen enorm veel gelezen. Vorige week gingen we naar de plaatselijke bib en met een enorme stapel (8 boeken) ben ik daar vertrokken. De keuze is zo groot dat het echt moeilijk kiezen is… ik kijk al uit naar ons verlof, hopelijk is er veel tijd om te lezen.

Sporten… sinds deze week heb ik terug mijn loopschoenen aangetrokken. Ik was het van plan, maar Evi gaf de doorslag… ik had geen idee dat er een nieuwe app was van Start to Run (bedankt om dit te vermelden op je blog 😊). Na 3 keer lopen ben ik nog steeds niet tevreden over mijn loopprestaties… volgens Zoetie moet ik het tijd geven… ik heb vroeger nooit gelopen en ik ben ook geen 3 X 7 meer (ik zal hem maar geloven zeker). Ik blijf hangen op 4 km en heb het gevoel dat ik nooit 5 km ga halen… wie weet met de nieuwe app lukt het mij misschien wel.

Winkelen… ik ben voor het eerst gaan winkelen met mijn buurvrouw. Een eeuwigheid geleden! Ik heb het niet gemist, maar ik vond het leuk om nog eens op plaatsen te komen waar ik al even niet meer geweest ben. Het enige wat ik jammer vond, waren de mensen die winkelden zonder mondmasker, gelukkig is dat vanaf vandaag verleden tijd (eindelijk!!).

En nu… is het weekend!
Eindelijk nog eens gaan wandelen.
Fijn weekend!

13 gedachten over “Eventjes een dipje…”

 1. • Wat fijn zo lezen..
  • Wat leuk dat de raampjes toch al gedaan zijn, is altijd een super gevoel nadien.
  • Ken ik, hier soms ook last van en vooral soms lastig van dipjes. Weet hoe het is.
  • Hoppe voel je nu al veel beter…!

 2. Wat leuk dat je het hardlopen weer oppakt! En met Evy is het echt goed te doen is mijn ervaring. En maak je vooral niet druk als je een week gewoon twee of drie keer doet. Het gaat erom dat je loopt.

 3. Ik vind het al een prestatie als ik 4 boeken meeneem uit de bib. 🙂
  Ik denk, Flavie, dat je voor je loopprestaties maar beter kan luisteren naar de wijze raad van Zoetie. 😉

 4. Ik loop dus keihard achter met het lezen van blogs maar hoera dat je bent gestart met lopen! En geef het idd tijd. Ik heb ook nog steeds loopjes waarbij het voor geen meter vooruit gaat en waarbij ik ook iedere keer denk damn ik ga dat doel nooit halen. Maar even doorzetten en dan komt dat wel 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.