De-voorbije-week...

Voorbije week…

Mijn vorig blogberichtje was nog maar net gepost en het begon al te kriebelen om te beginnen klussen. In plaats van te gaan wandelen op zaterdag hebben we onze tuin nog eens onder handen genomen: onkruid uitgetrokken (onkruid en klaver in overvloed)… het terras opgeveegd (geen idee vanwaar dat zand blijft komen) en nieuwe bloemetjes gekocht. Het is toch fijn om in een propere tuin te zitten.

Volgende week worden onze ramen overschilderd en dan gaan we ramen kuisen en rolluiken afwassen. En zo wordt ons to-do-lijstje elke week korter en korter.

Het was een warme week… amai, seg! Van mij mag het toch iets minder zijn… ik vind het leuk dat het mooi weer is en we buiten kunnen genieten van een stralend zonnetje, maar TE is TE. Samen met de buurtjes hebben we wel heel veel gezellige avonden gehad en dat is wel tof.

Op werkvlak zijn er meer en meer ergernissen… efficiënt werken is iets dat ze bij ons nog moeten uitvinden. Volgende week ga ik een dagje naar werk. We zijn in bubbels verdeeld en er wordt verwacht dat je ten minste 1 dag komt… donderdag is het mijn beurt. Het zal raar zijn om terug te zijn… vooral heel raar om op de bus te zitten.

Gelukkig hebben we nog wat vrije tijd naast het werk en ik heb een nieuwe uitlaatklep gevonden… workouts via YouTube (superleuk om te doen) en er wordt ook nog gelopen (2 tot 3 keer in de week). Wandelen en lezen staan momenteel op een laag pitje… er is zoveel te doen en soms is het ook eens leuk om niks te doen… misschien dat we dit weekend nog eens kunnen gaan wandelen. We zien wel.

Fijn weekend!

13 gedachten over “Voorbije week…”

  1. Ik snap je helemaal ivm dat efficiënt werken. Ik moet plots weer hele dagen naar kantoor, ik snap er niets van en ben ook absoluut niet akkoord. Ik ga proberen toch een paar thuiswerkdagen af te dwingen.

  2. Sinds ik mijn grote teen gebroken heb bij het “coronaklussen”, met een zeer pijnlijk “nagelverhaal” erbij, staat het klussen bij ons op een zeer laag pitje 😂😂. Fijn weekend!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.