Persoonlijk

To-do-lijstjes…

Ik ben al de hele week zo vergeetachtig! Geen idee waar ik met mijn gedachten zit, het is precies dat mijn geheugen vol gaten zit. Wat ik wil doen of zou moeten doen… ik onthou het niet (het ligt misschien aan het feit dat het geen leuke klusjes zijn 😉 ).

Stilletjes aan wil ik verder doen aan onze lenteschoonmaak… de eerste weken van de lockdown hebben we veel gedaan, maar op een gegeven moment begonnen we ook meer en meer uit te stellen (nog tijd genoeg).

Nu de verlofperiode alsmaar dichter komt en ook het feit dat we terug naar het werk moeten (heel miniem) wil ik toch dat al die klusjes gedaan zijn.
Vanaf 7 augustus begint ons groot verlof… we hebben nog tot dan om alles gedaan te krijgen… nog 6 weken… dat moeten lukken. Volgende week eens werk maken van ons to-do-lijstje.

Eerst genieten van het weekend!
Fijn weekend!

10 gedachten over “To-do-lijstjes…”

  1. Oei, dat is herkenbaar. Enthousiast beginnen en dan halverwege toch weer uitstellen;). Ik vind het in de komende zes weken te regelen. Succes!

  2. In het begin van de lockdown deed ik ook van alles in huis en ik kon eigenlijk voor het grootste deel mijn lijstje afwerken. Maar inmiddels zijn de ruiten alweer vuil en is er opnieuw kalkaanslag op de douchebak. Het is zo ontmoedigend!

  3. Die lenteschoonmaak hé, hier ook zo’n uitsteller. Ik zou eigenlijk het liefst iemand willen inhuren om die lenteschoonmaak voor mij te doen :’)

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.